2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

داداشم صفحه گوشیمو شکوند 😔😔😔😔 دارم دق میکنم از ناراحتی نمیدونم چی کار کنم

نیم ساعت پیش خواستم تگت کنمااا

چرااااااا ؟؟؟؟؟؟ 😭😭😭

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نیم ساعت پیش خواستم تگت کنمااا چرااااااا ؟؟؟؟؟؟ 😭😭😭

چزامنو تگ نمیکنی😭😭😭😭

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
میخواست اینترنتشو به پی ای فورش وصل کنه گذاشت رو میز توالتم لیز خورده افتاده رو سرامیک 😢😢😢

اخی خود از عمد نبوده اتفاق بوده حالا درست میکنیش غصه نخور...

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
چه جوری درست کنم؟ بابام بفهمه پدرشو درمیاره

منظورم اینه میدی درست میکنن توام غصه پولشو نخور بابات میده...اخه چرا پدرشو دربیاره عمد نبوده که...گناه داله😭😭😭😭

الی طببببببق معمول حرف عکس میشه موی این مدیر مونا اتیش میزنن امد بالاسروم ندیدومت اههههههه😣😣😣

😅😅😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
داداشم صفحه گوشیمو شکوند 😔😔😔😔 دارم دق میکنم از ناراحتی نمیدونم چی کار کنم

داداشتو بفرست پیش بازو ادبش کنه😒 چقدر اذیتت میکنه اخه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق