2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدوووووووووو بیا منو بخوووورررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عشوه هم میومدی براش ؟؟؟؟😂😂😂😂وای لامصصصصبببب

نه بااع😅😆

من به دهه شصتی اصیلم 😄عشوه مشوه بلد نبودیم...فقط سرمو مینداختم پایبن میرفتم تو پستو قایم میشدم 😅😅😅😅

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اوه اوه اره  ملوانان‌ قهرمانان  ⁦🖐️⁩⁦🖐️⁩⁦🖐️⁩

😄😃فکرت پیش امیتیست بود!؟ 😊

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
بچه ها آمی چرا ازاد نشد ؟!!!🙄🙄

نیدونم که

نی نی یارو چندبار صدا کردم نیومد بگه چرا نیس

با اوری خوبه باهم هی میرن خصوصی اون باید صداش کنه 😅😅😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

با اجازه اسي

بچه ها توي تايپك مسابقه به من رأي بديد
لطفا🙏🏻
صفحه ٢٢
دوستون دارم

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      
بزار یبار دیگه به نی نی یار بگیم 

عزیزم چرا این دوستمون مسدوده؟؟

@نی_نی_یار_5  

@آمیتیست65‍ 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
من برعکس خیییییییلی خوددارم  یعنی بمب نفرت و‌عصبانیت باشم صلاح بر بروزندادن باشه محححححاله برو ...

نه منم اونطور نیستم که از کسی بدم میاد تو چهره‌م متوجه شه 😅😅😅

منظورم اینه چون نمیتونم جواب بدم چهره‌م برمیگرده کلا 😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نیدونم که نی نی یارو چندبار صدا کردم نیومد بگه چرا نیس با اوری خوبه باهم هی میرن خصوصی اون باید صد ...

😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز