2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
ما یه کفتری داشتیم اینجوری بود  الان مادره دوتا جوجه اس  😅😅😅

ینی امیدوار باشم ؟؟؟ 😀😀😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بالای ابروها نه . توی سرمه و ضربه ضربه‌ای نی فکر کنم 🤔 یه لحظه درد میگیره و برای چند دقیقه ادامه ...

نمیدونم اولش فکر کردم ممکنه میگرن باشه یا سینوزیت که نیست

ممکنم هست از گرسنگی و یا تشنگی باشه 

این دو مورد خیلی سردرد میارن اگه چیز دیگه ای باشه دیگه تخصصیه من نمیدونم ولی غالب سردردا از اینه که سلولای مغزی گلوکز نرسیده بهشون یا دهیتراته شدن

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
نمیدونم اولش فکر کردم ممکنه میگرن باشه یا سینوزیت که نیست ممکنم هست از گرسنگی و یا تشنگی باشه  ...

البته دکتر بهم گفته بود میگرن عصبی دارم ...

خب الان چند روزه دارم سعی میکنم حداقل ۶ لیوان اب رو در روز بخورم 

پس همون میگرنه الی

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
البته دکتر بهم گفته بود میگرن عصبی دارم ... خب الان چند روزه دارم سعی میکنم حداقل ۶ لیوان اب رو د ...

اوهوم چون منم گاهی اینجوری میشم که چند روزم طول میکشه اولاش در حد همین سرو تکون بدی درد میاده بعد شدید بشه دیگه باید سرمو عوض کنم😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اوهوم چون منم گاهی اینجوری میشم که چند روزم طول میکشه اولاش در حد همین سرو تکون بدی درد میاده بعد شد ...

منم 😅😅

هییی وای منننننن⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩ آدم درد زایمان بکشه درد عشق نکشه 😏😏😏

تازه این درد و یه بار دیگه ام کشیدوم😔😔😔😔

اولین عشقوم داداش کایکو بود😔😔😔😔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
یه خورده داستانش شبیه منه... منم از بچگی یه خونواده ای لز اقوام بهم میگفتن عروسم عروسم...از بچگی به ...

بچا میخوام این پستم پاک شه..چکار کنم؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
بچا میخوام این پستم پاک شه..چکار کنم؟ 

نی‌نی‌یار پاک میکنه برات 

نی‌نی‌یار پاک میکنه برات 

لینکش رو میخواستم بزارم..کلا لینک اون صفحه اومد 

@نی_نی_یار_3  

سلام عزیزم 

منظور دوستمون این پسته 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4321847/ننه-و-بچا?postId=136163969

@نی_نی_یار_3     سلام عزیزم  منظور دوستمون این پسته  https://www.ninisite.c ...

بله لطفا این پست پاک بشه، 

ممنون اوری جان 😘😘😘😘😘

من تو نی نی سایت فامیل و اشنا زیاد دارم ...با این که خیلی سعی می کنم از خودم زیاد چیزی نگم بازم همیسه ترس لو رفتن دارم😄😆

ممنون اوری جان 😘😘😘😘😘 من تو نی نی سایت فامیل و اشنا زیاد دارم ...با این که خیلی سعی می کنم از خ ...

چه جالب و البته ترسناک 😅😅 😁😁 کاربریاشونو می‌دونی ؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز