2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105298 بازدید | 18988 پست
الی ترک پوستی قرمز دیدی ؟؟ اونا با چی میره !؟؟؟

اره داشتم خودم نمیدونم چجوری رف من ساب زیبایی گوش میدادم محو شدن😅😅😂

با درمارولر میره با ویتامین ای هم میره ویتامین ای ماساژ بده اون ناحیه رو 

با الوورا و روغن نارگیل هم میره

چون ترک یه چیز دائمی محسوب میشه تا قرمز و تازس از بین ببرش وگرنه مجبوری بری سولار 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😅😅😅 ورزشکار اره اوایلشم میگن کمرتونو ببندید کبود نشی و اگه مشکل ستون فقرات داری نباید انجام بدی& ...

آهان پس بخرمش 

من همه جام اوکیه شکم دارم فقط پهلو هم ندارم

فکر کنم از اون سبک ترا دارم برای شروع خوبه 

دخترعموم رفت سنگین گرفت سبکو داد به من ولی نمیدونم کجا گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داشتم خودم نمیدونم چجوری رف من ساب زیبایی گوش میدادم محو شدن😅😅😂 با درمارولر میره با ویتامین ...

اوکی 

والا من به عمرم ترک قرمز ندیده بودم ولی فرشته ترکاش قرمزه ! دستت درد نکنه . میگم حتما انجام بده

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
الان که نه بعد نامزدی منظورش بود  خدا کنه افسرده ای چیزی نشه به اندازه کافی تحمل کردم 🤦‍♀️

ایموشن یاد بگیر روش اعمال کن 

بازو هی هرشب میگه دستت درد نکنه😂😂 اون یهو برونریزی کرد چون چاکراهاشو پاک کرده بودم گف بی دلیل درد دارم دیدم بالای 500 تا احساس بالا اورده پاک کردم خوب شد میگه روحیمم خوبه بهتر از قبلم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلتم یاسی جون خوبی؟قرص کبد برای کبد چرب منظورته؟

سلام ممنی😍😘

چه خوب !! البته به اون مغازه هم بستگی داره‌ها  مغازه‌هایی که چندین سال یه جا هستن ، معمولا دو ...

البته ساعتم سواچه خیلی سگ جونه

دخترعموم الان همسن توعه از ۱۸ سالگی داره ساعتشو 😅😅

فقط بند ساعتامون پارچه ای بود جفتمون عوض کردیم از اون فلزیا زدیم 

اون مغازه ایم که گرفته بودم قدیمی بود خیلیم مشتری داشت دخترعموهامم بعضی وقتا خرید میکردن ازش ولی خب اونی که گرفته بودم بیشتر در معرض خراب شدن بود باید میگفت حداقل حواسم باشه بهش

خا اساااااااااا 😒😒😒😒😒😒😒😒

😂😂😂 منم دارم خوووو 

با بازو مسابقه سیکس پک گذاشتیم اون باشگاه میره البته بدون وزنه کار میکنه من تو خونه

دعا کن من ببرم وگرنه قشنگ دو تومن میبازم حداقللل😂😂

اوکی  والا من به عمرم ترک قرمز ندیده بودم ولی فرشته ترکاش قرمزه ! دستت درد نکنه . میگم حتما ان ...

قربونت❤😘

ایموشن یاد بگیر روش اعمال کن  بازو هی هرشب میگه دستت درد نکنه😂😂 اون یهو برونریزی کرد چون چاک ...

آره یاد بگیرم حتما این کارو میکنم 

کلا حرصی و پرخاشگر شده 

واسه من نه ها واسه بقیه بچه های دانشگاه اینا

میترسم دعوایی چیزی کنه🙁

آهان یادم نبود سرده  من همین جوری گرمم بدتر نشم 😱😱😱

نه بدتر نمیشه 😂😂 سردی معده به بدن ربط نداره اونایی که زیر شکم دارن رحمشون سرده زیر دنده ها بزرگه معده سرده 

نه بدتر نمیشه 😂😂 سردی معده به بدن ربط نداره اونایی که زیر شکم دارن رحمشون سرده زیر دنده ها بزرگه م ...

آره منم زیر شکم دارم 

چرا سرد میشه؟

شاید سردی روده هم داشته باشم 

راستی من ۳ ۴ روز ماساژ شکم انجام دادم با این که ادامه ندادم ولی هر روز شکمم کار میکنه 😳😳

البته هنوز نرمال نشده ولی خب خیلی بهتر شده 

آره منم زیر شکم دارم  چرا سرد میشه؟ شاید سردی روده هم داشته باشم  راستی من ۳ ۴ روز م ...

سردی بدن مخصوصا معده و رحم از استرس و حرص و جوشه

بخاطر تغذیه غلطه لبنیات زیاد خوردن و اب سرد خوردن و .... بیشترین سودا زا همون حرص و جوش و استرسه

سردی بدن مخصوصا معده و رحم از استرس و حرص و جوشه بخاطر تغذیه غلطه لبنیات زیاد خوردن و اب سرد خوردن ...

لبنیات زیاد میخورم 🙁

الی من نزدیک چیزمه باید ۲۱ام اینا بشم از الان شروع کنم هیگو رو اوکیه؟

فقط امیدوارم یادم نره هی