2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105298 بازدید | 18988 پست
حالا فعلا سونی درگیرِ درس و دانشگاهه کلاس ملاس نمیره  وگرنه شنا و باشگاه و موسیقی و ... همه‌ی ...

موسیقی نه ولی شنا و باشگاه بابام هی میگه برو 

یعنی دوست نداره هیچی بلد نباشم حتی دوست داره هیکلم رو فرم باشه پوست و موم خوب باشه خیلی مهمه براش 

رانندگی هم خودمم نخوام میگه این تابستون ثبت نام کنم بری😂

منم میزنم هی میومد رو استخونم کبود شده بودم نزدم یمدته  خیلیییی زود شکمو صاف و تخت میکنه

تروخدا !؟ ببین دلم میخواد بزنم ولی واقعا درد داره لامصصصصصب !!!!!!!!

البته الان که تو سیکلم ولی بعدا میزنم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا فعلا سونی درگیرِ درس و دانشگاهه کلاس ملاس نمیره  وگرنه شنا و باشگاه و موسیقی و ... همه‌ی ...

ولی میدونی یه چیزایی حسرت میشه 

مثلا من یه زمانی خیلی دوست داشتم برم والیبال تازه دخترعمومم میرفت میتونستیم باهم بریم ولی میگفت نه کی ببره کی بزاره لات و لوت زیاده و اینا 

اسکیتمم الکی الکی ول کردم ...

موسیقی نه ولی شنا و باشگاه بابام هی میگه برو  یعنی دوست نداره هیچی بلد نباشم حتی دوست داره هیک ...

بیا اینم از بابا 😀😀😀😍😍😍

ببین رانندگی رو حتتتتما برو 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تروخدا !؟ ببین دلم میخواد بزنم ولی واقعا درد داره لامصصصصصب !!!!!!!! البته الان که تو سیکلم ولی بعد ...

دور کمرت پارچه ببند تا یه هفته دردش کم میشه اونجوری بعدش دیگم پارچه رو باز کن 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بیا اینم از بابا 😀😀😀😍😍😍 ببین رانندگی رو حتتتتما برو 

اوری روغن زیتون!!!!!😅😅 برات چجوری بوده ؟

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
حلقه دیگه ! دور شکم میچرخونن

آهااان 😂😂

منم میخواستم بخرم واسه شکم اینا 

ولی چند جا خوندم گفتن به کلیه آسیب میزنه ترسیدم پشیمون شدم 

البته اون سنگین خاردارا😂😂😂😂

سبکا ضرر نداره

دور کمرت پارچه ببند تا یه هفته دردش کم میشه اونجوری بعدش دیگم پارچه رو باز کن 

آهان باشه . ازین چیز شتریا هم داریم (آهان گن شتری) 

آهااان 😂😂 منم میخواستم بخرم واسه شکم اینا  ولی چند جا خوندم گفتن به کلیه آسیب میزنه ترسیدم ...

بیشتر از 15 دقیقه در روز ضرر داره بهتره 3 تا ست 5 دقیقه ای باشه

اوری روغن زیتون!!!!!😅😅 برات چجوری بوده ؟

روغن زیتون !؟

خدا بده برکت . همونم خوبه 😅

آره خداروشکر 

من چون بیرون نمیرم رستوران اینا فقط خرج دانشگاه میشه اون مقداری که میمونه هر ماه جمع میشه یهویی یه چیزی میخرم یا مثلا تابستون خرج نمیکنم جمع میشه 

آهان باشه . ازین چیز شتریا هم داریم (آهان گن شتری) 

اونو نبستم

ببین شکمتو روغن زیره و شوید که به اندازه قاطی شدن بزن و ماساژ بده سلفون بکش بعد گن بعدم حلقه بزن جوووووری شکمت اب میشه باورت نمیشه خیلی زود اب میکنی اینجوری 

آهااان 😂😂 منم میخواستم بخرم واسه شکم اینا  ولی چند جا خوندم گفتن به کلیه آسیب میزنه ترسیدم ...

خار که نه ، ولی قلمبه قلمبه داره همه جاش

اونو نبستم ببین شکمتو روغن زیره و شوید که به اندازه قاطی شدن بزن و ماساژ بده سلفون بکش بعد گن بعدم ...

چه باحال 😀😀 باشه حتما 😚😚