2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105298 بازدید | 18988 پست
آفریییین زرنگیاااااا😁😁😁😁

😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانواده ؟ اگه امتحاناتتون غیرحضوریه و اینکه اونجا که میری شلوغ پلوغ نباشه ، خب برو

با خالم اینا 

بابام میخواد بره اردبیل زمینو بخره منم گفتم خب باهم بریم

خالم اینا بعد اردبیل میرن آستارا ولی بابام میخواست برگرده 

شلوغ که هست😂😂

ولی خیلی احتیاج دارم ببین ۳ونیم ماهه تو خونم جمعا شاید ۱۰ بار از خونه بیرون رفتم 

از یه طرفم ۵تیر امتحان شروع میشه شدید درس دارم 

واسه همین دو دلم

با خالم اینا  بابام میخواد بره اردبیل زمینو بخره منم گفتم خب باهم بریم خالم اینا بعد اردبیل م ...

پس طبق درسات برنامه ریزی کن 

یه موقع با این حجم درسات ، کم نیاری واسه خوندن 

این طورم که بوش میاد با خاله و آستارا رفتن و گشت و گذار ، عمرا بتونی درس بخونی 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچا منم تا حالا تو عمرم ازاینایی که شما گفتین استفاده نکردم روزانه ضدافتاب رنگی میزنم  مجالس ه ...

منو تو دهه شصتی چشم و گوش بسته ایم...این چیزا رو ندیدیم تا حالا😀😁

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اوهوم ... صبح اومدی ماچم نکردی

اییییشششششش😖😖😖😖

جم کنید بابا ،عین زنو شوهرا😕😕😕😕😕😕

صب اومدم ماچم نکرد😕😕😕😕😕😕😕😲

اوووووووو وقققققق

هرکی بگه حسود😝😝😝خودشه آینه  آینه 😛😛😛😛😛

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
 عدالت ! آن هم به این شکل ! "وقتی کسی را دوست داری ، کاملا بی دفاعی . و وقتی کسی دوستت دارد ، ...

یا خدااااااا عجب متنی😊

ماکو  اون مدل عروسی ایه که عروسیم نرفتم 😩😩😩 ۳تا لباس مجلسی خفن نپوشیده دارم😩😩 ولی خب آخ ...

تو چقد قر و فر داری دختر😀😁

تو چقد قر و فر داری دختر😀😁

دختر همینه دیگه 😌

به بابام‌میگم پسر خرج نداره که همش باید واسه من خرج کنی 😂

بابام خیلی خسیس بود خداروشکر الان خوب شده 

یعنی اصلا لباس اینا نمیخرید مامانم میخرید بعد مامانم چس کرد  دیگه موندم بی لباس ولی اون چندتا مسافرتی که رفتیم شاید جمعا ۱۵ میلیون لباس گرفتم 

لوازم آرایشی هم اصلا هیچ جوره قبول نمیکرد که مثلا مرطوب کننده لازمه ضدآفتاب لازمه شوینده لازمه لوازم آرایش برای دختره بعد کم کم اینارم دارم یادش میدم 

فیس براش و اتوی پوست با پول خودم خریدم میدونستم نمیده بعد که خریدم اول نشون نمی دادم بعد کم کم رونمایی کردم بهش از فوایدش گفتم

گیر کردم به خدا😂😂😂 

دختر همینه دیگه 😌 به بابام‌میگم پسر خرج نداره که همش باید واسه من خرج کنی 😂 بابام خیلی خسیس بود ...

پول خودت😀😁پول خودتو از کجا آوردی 😄از جیب بابا دیگه😅

پول خودت😀😁پول خودتو از کجا آوردی 😄از جیب بابا دیگه😅

اون دیگه مثل حقوقه بچه دار شده یه پولی باید بهش بده دیگه بالاخره😁 

تو خونه ما انقدر بحث این میشه ها😂😂😂

داداشم میگه با پول خودم فلان چیزو خریدم میگم پول تو؟؟کجا کار میکنی 

من این حرفو میزنم اونم میگه😂😂😂

بابامم به جفتمون میگه

اون دیگه مثل حقوقه بچه دار شده یه پولی باید بهش بده دیگه بالاخره😁  تو خونه ما انقدر بحث این م ...

خدا برکت بده به جیب بابات که از پس قر وفر شما دوتا بر بیاد 😅

داداشت م دو روز دیگه میاد میگه موتور فلان میخوام ماشین میخوام ...گوشی و لپتابمو عوض کنین....کلاس فلان میخوام برم..مسافرت میخوام اوو ووووو‌😄😅

پسرها هم کم ادا ندارن😍

خدا برکت بده به جیب بابات که از پس قر وفر شما دوتا بر بیاد 😅 داداشت م دو روز دیگه میاد میگه موتور ...

فکر کردی نمیگه؟

ببین داداش من چند برابر منه 

من واقعا هیچی نداشتم یعنی معمولی بودم ۲ ساله خرجم زیاد شده 

اون ۸ سالگی تبلت داشت ۱۰ سالگی ایکس باکس گرفت دوچرخه گرفت پارسال گوشی گرفت ps4گرفت 

یه عالمه توپ و لباس ورزشی و کفش هر ۲ ۳ هفته یه کفش خراب میکرد