2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
اوری با من قهری ؟😔😔😔

اوهوم ... صبح اومدی ماچم نکردی

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ای جااااان ناخوناتو قبلادیده بودم ماشششااله خیلی بلندن و‌محکم بنظر میان  پاشووووو پاشووووو کلل ...

بعد این که عکس داده بودم یکم کوتاهشون کردم خیلی دراز شده بود دست و پا گیر بود 😂😂😂

خدایی اگه پوستم خوب باشه و ابروهام و موهام مرتب باشه قیافم بد نیست

پوستم تازگیا یکم بهتر شده از وقتی خاک رس میزنم یعنی تقریبا یه ماهه جوش نمیزنم ابروهامم زیرشو مرتب کردم وگرنه یه داغونی میشم بیا و ببین😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شندول هررررگز مداد ابرو استفاده نکن چربه میریزه ابروهاتو اگرم ساااالی به سالی خواستی بزنی با یه سایه ی چشم مات و قهوه ای تیره خیلی کم توشونو پر کن من این ابروهارو داشتم هیچچچچچی نمیزدم بخدا

باع...
چرابسته شد چی شد خواهری    

خودمون خواستیم ... چون دیگه نمیخوایم در مورد مو و پوست و ... صحبت شه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
وای نه تورو‌خدا دست نزنی ابروهاتو من ححححححال میکنم با ابروهای اینجوری خانوم داداشم الان با یه بچه ه ...

باو منم آرایشگاه میرم خیلی نازک میکنه 

اگه خودم یاد بگیرم پهن و مرتب در بیارم فکر کنم خوشش بیاد 

چون ابروهام زیاده صورتمو نامرتب میکنه 

من ابروهامم قرینه نیست یه جاهاییش یکم خالیه

دوست داشتم یکم بالاتر باشه🤔

بعد این که عکس داده بودم یکم کوتاهشون کردم خیلی دراز شده بود دست و پا گیر بود 😂😂😂 خدایی اگه پوست ...

من پوستم گندمیه موها و‌مژه ها مم خرمایی روشنه ابروهم که ندارم هاشوره برای همین چهره ام بی روحه ولی تو ماشااله سفیدو مشکی هستی عین الی و اوری چهرتون بی ارایشم باحاله همیشه

باع...
شندول هررررگز مداد ابرو استفاده نکن چربه میریزه ابروهاتو اگرم ساااالی به سالی خواستی بزنی با یه سایه ...

ببین فرشته خیلی ابروهاش کم و نازک و توخالی بود 

از وقتی صابون بچه فیروز میزنه ، هم تیره شده هم پُر !!!!!

صابونو میکشه رو فرچه مژه ، میزنه به ابروش . لیفت میشه به اصطلاح

الهی 🤗🤗🤗🤗بیا جوجه امممم بیااااا💋💋😘😘😘الان اشتی ؟؟

اوووووووم به بههههه 😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗

آستی آستی 😚😚😚😚😄😄😄😄

باو منم آرایشگاه میرم خیلی نازک میکنه  اگه خودم یاد بگیرم پهن و مرتب در بیارم فکر کنم خوشش بیا ...

دلم قننننج رفت ابروهاتو بردارم باب دندون منن تعریف نباشه ابرو رو‌خیلی خوب برمیدارم 

ابروهات قیچی هم باید بخوره ولی کم 

باع...
شندول هررررگز مداد ابرو استفاده نکن چربه میریزه ابروهاتو اگرم ساااالی به سالی خواستی بزنی با یه سایه ...

گفتم ... یکم نامتقارنه و توش خالیه واسه اون میزنم یکم اونم

باو میخواستم سایه ابرو بخرم پیدا نکردم که 

با قلم 000 میشه طبیعی کرد مثل مو میشه

عاع قرررربون تو دخخخختر زژداشون چطوره ؟🤣🤣😂

اونسری دیدم اون چیزه تو کشو نی 😅😅😅😅😅

گفتم ... یکم نامتقارنه و توش خالیه واسه اون میزنم یکم اونم باو میخواستم سایه ابرو بخرم پیدا نکردم ک ...

سایه ابرو چی چیه تونوم ایننننقد قرو فر داری 🤣🤣🤣

تف برن نو سایه ات بزن بره دیههههههههه😂😂😂

باع...