2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
پشتش میزاریم یا جلوش ؟🤔🤭🤭🤭

😂😂😂پشت تو میذاریم میبینیم خودت نیستی کلا خیلی غیرعادی شدی جدیدا😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نی_نی_یار_3       @نی_نی_یار_5       خسته نباشید  ...

خیر عزیزم زحمتش با خودتون

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

فیلی انتظار داری اعلاناتت رو هم نی‌نی‌یارا پاک کنن ؟ 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خداییش ۱۲۵۰۰بار باید حذفو بزنم 😅😅😅

اخه اصلا کاری باهاتون نداره   

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

اخه اصلا کاری باهاتون نداره    

سلام

نی‌نی‌یار جون هستین یه چی بگم ؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

حالا پیش غلیبه ها حمایتش میتلدی...چلا پشتشو خالی تلدی

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
خداییش ۱۲۵۰۰بار باید حذفو بزنم 😅😅😅

خیلی رو مخ منم هست...من گوشیمم کلا پیامکاشو همیشه پاک میکنم..یا لیست تماس هامو...از شلوغی بدم میاد🤣🤣🤣

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏

چمیدونم والا گفتم تشریف بیارن تو صفحه ی خصوصیه بنده قدمشون سر چشم زحمت یوهویی پاک کردن اینارم بکشن 😁😁

توهم که شماره کارت نمیدی ۱۲۵تومن بزنم برات بیایی این تو مخی هارو پاک کنی 😅😅😅😅

باع...
سلام نی‌نی‌یار جون هستین یه چی بگم ؟؟

بفرمایید عزیزم

شده عین جوش تو صورت بخدا همونقدر تو مخه 😂😂😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز