2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 18988 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آییییییی گفففتی ببرید تو ماهیتابه رو اتیش درست کنید واااااااای 

وای آرهههه 😀😀😀😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزراییلم فرار میکنه ازشون🏃🏃🏃🏃😅😅😅

اینو راس میگی 😰این ننشونوسه چهار بار ماشین زده حتی توخیابون کشون کشون بردتش ماشین نمرده

شوهرمو دوبار نزدیک بود یبارشو زده ولی هیچیش نشده😂😂😂

شندول چرا جدیدا تارفی شدی ؟ توکه میدونی مو‌خودوم دست به بخارونوم‌خوبه  باخاب بینوم باخاب باخا ...

من نمیخارم که اون🙈👈میخاره

یبار ی کاربر تایپک زده بود اونجامو ژیلت زدم بدجور میخاره چیکارکنم فک کن تمام مردا ریختن تایپکش خاک برسر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای الان میگه بیا زژداشونه خودوم شو گررررمت میکونوم 😂😂😂

😩😩 من نبوووووووووودمممممممم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اینو راس میگی 😰این ننشونوسه چهار بار ماشین زده حتی توخیابون کشون کشون بردتش ماشین نمرده شوهرمو دوب ...

سلام ققی 😅😅😍

از دستِ این مَمَنی که همه‌ی مارو نصف میکنه 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اینو راس میگی 😰این ننشونوسه چهار بار ماشین زده حتی توخیابون کشون کشون بردتش ماشین نمرده شوهرمو دوب ...

مطمینی عزراییل زنده است ؟مطمینی عزراییلو‌ندادن به گاااا ز پنج شعله ؟😂😂😂😂

باع...
وای آرهههه 😀😀😀😍

خوب نییییس نخوریا

من نیستم خفه میشی😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق