2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105350 بازدید | 18988 پست
تورو خدا بعدش چیه😫😫😫😫😥😥😥ببین دق میکنما،ببین اگه بگیرم همون شب برمیگردم خونمون شوهرمم بگیره😂 ...

واسه من خیییلییی سخت بود یعنی همه این جوری نیستن من خیلی تجربه بدی داشتم 

تازه موهامم کوتاه نمیکردم حتی تا پایین کمرمم رسیده بود اونم پرپشت و فر 😶😶 بیچاره شپشه میخواست هم نمیتونست بره 😂😂😂😂

شوهرت بگیره زحمتش با توعه چون اگه مال تو بره مال اون نره باز میگیری😁 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستی دیشب مهمون بود ،حالا تا الان اگه گرفته باشم نگا کنم موهامو معلوم میشه؟؟؟؟

نمیدونم والا🤔🤔🤔

خیلی سخت دیده میشن

فعلا این چند روز مراقبت کن حالا ایشالله که نمیگیری 

سلام تعطیلات که باید بیشتر باشن😎نکنه چون شوهراشونم خونه بوده و....😂

آره دیگ برا اوناس

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه ها آمی جون بهم پیام داد خودش میخاسته ک کاربریش نباشه و خاموش هممونو میخونه و گفت ک خیلی دوسمون داره همونجور ک ما دوسش داریم اما دیگ اینجا نمیاد  خیلی با خوندن پیامش بغضم گرفت ک خاموش میخونه اما از اینکه شکر خدا سالم بوده خیلی خیلی خوشحالم عزیزمه ب همتونم سلام رسوند 

@دخترهمساده° آمی گفت بهت بگم حلالش کنی و بابت پستی ک اون تاپیک گذاشته ازش دلخور نباشی چون منظور بدی نداشته عزیزم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
یا خدا اینو وععععععع

ققنوس شپش برا مو خیلی خوبه ها چون خون رو میمکه توی سر خون جریان پیدا میکنه و موها رشد میکنن این جنبشم نگا کن😄😄

بچه ها آمی جون بهم پیام داد خودش میخاسته ک کاربریش نباشه و خاموش هممونو میخونه و گفت ک خیلی دوسمون د ...

ای بابا چرا آخه😥😥😥

منم چندین بار خواستم برم ولی نتونستم😫😫

واسه من خیییلییی سخت بود یعنی همه این جوری نیستن من خیلی تجربه بدی داشتم  تازه موهامم کوتاه نم ...

من از خدانه بگیره اونم بده ننش و خواهرش اخه قهرم ی روز میرم پیشش میگم بیا منو ببر برمیگردم الک میکنم رو سرش برمیگردم خونه مامانم😂😂😂

من از خدانه بگیره اونم بده ننش و خواهرش اخه قهرم ی روز میرم پیشش میگم بیا منو ببر برمیگردم الک میکنم ...

چرا خودتو فدا میکنی به اون دوستت بگو یه شپش سر دخترشو بده بهت توام برو بچسبون رو سر شوهرت حل میشه😁

ققنوس شپش برا مو خیلی خوبه ها چون خون رو میمکه توی سر خون جریان پیدا میکنه و موها رشد میکنن این جنبش ...

بابا بیخیال رشد ب همون چهارتا شوید راضیم ب رضای خدا،من اینروزا زیاد بیرون میرم بیاد رولباسم بدبخت میشم ابروم میره،هی تودادگاه سرمو میخارونم 😂😂😂😂😂من همینجوریشم سرمو زیاد میخارونم چ برسه با شپش

چرا خودتو فدا میکنی به اون دوستت بگو یه شپش سر دخترشو بده بهت توام برو بچسبون رو سر شوهرت حل میشه😁

خخخخخ اره باید برم کلی بریزم تو قوطی کادو کنم با اسنپ بفرستم دم خونشون😂😂😂😂

ای بابا چرا آخه😥😥😥 منم چندین بار خواستم برم ولی نتونستم😫😫

لابد ی چیز شخصی داشته منم اصرار نکردم ک اذیتش نکنم اما خیلی دلم گرفت😢