2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105708 بازدید | 18988 پست
سلااااااام صبح بخیییییییرررررررر عشقام چطورین ؟ هر چی گفتین خودتونید 😅 اوری من فقططططط سیب توام ...

صبر کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام روزبخیر

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ننه ننه ننه ننهههههههه ننهههههههههههه ای دورت بگردم من الهیییییییی ای هولوی خاله فیلییییییی ای فدات بشم الهی هززززززار ماشاالهههه

وای تی تی خسسسستگیت درنیاد با این خنده اش بخخخخخدا 

تورو خخخخدا یه بووووس اببببدار بکن لپپپپاشو از قول من 

وای ضف کردم بخدااااااا🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

باع...

[QUOTE=137227423]خانما من از یه چیزی ناراحتم شمام بودین ناراحت میشدین همش یادمه مادرشوهرم  اومد بیمارستان بچه رو ...[/QUOT

میگفتی خداذوشکر که خدا منو لایق دونسته و این فرشته ذو داده بهم 

بیخخخخیال بخدا دنیا ارزش نداره 

بگذرو ببخش و خوش باش 

والااااا

باع...

لپش ☹

ممنون فیلی دون دون🥰

دون دون یعنی جون جون بزبون خواهرزادم😁

لپش ☹ ممنون فیلی دون دون🥰

فیلی سیبیلاتو بزن

از دیشب من کلی بوسش کردم ول دون دون نشد بچه 😅😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فیلی سیبیلاتو بزن از دیشب من کلی بوسش کردم ول دون دون نشد بچه 😅😅😅😅😅😅

🤣🤣🤣🤣

فیلی سیبیلاتو بزن از دیشب من کلی بوسش کردم ول دون دون نشد بچه 😅😅😅😅😅😅

نه از سیبیل نی 

زیاد محححکم بادکشش کردوم خو بسسسسسکه خوشمزه هههههههههههههههه ای دلوووووومممم🥴🥴🥴🥴🥴

باع...
🤣🤣🤣🤣

الکی که مررررررردِ تاپیک نشده 😂😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤