2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105708 بازدید | 18988 پست
اون موقع خونتون کثیف میشد که😁😁😁

مجبور میشدین صبح تو حیاط ، کار خرابیاتونو بشورین 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچا امشب برا همه دعا کنیم حتی کسایی که نمیدونیم وجود دارن برا ایندگان برا گذشتگان برا بیوارثا و بد و ...

چشم اگر لایق باشیم حتما التماس دعا

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین با فرضیاتت جیشو هم شدیم 😁😁

خب آخه من همه رو مث خودم می‌دونم 😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خب آخه من همه رو مث خودم می‌دونم 😂😂😂

اوری چی میدونی از جماران؟  

من خوالگاه دخترانو دیدم خیلیم ترسیدم خیلیییی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
دخمله روووو🤗🤗🤗🤗

ان شاءالله خداوشفاش بده سونی

مثلا میومدین خونه‌ی ما . شب بعدِ فیلم ترسناک دستشوییتون میگرفت و چون باید میرفتین بیرونِ خونه برای د ...

فاطمه فقط انیمین نگاه میکنه همتونم باید باهاش بشینین ببینین😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اوری چی میدونی از جماران؟     من خوالگاه دخترانو دیدم خیلیم ترسیدم خیلیییی

یه چیزِ خفن 👻👻👻👻👿👹👺👽

الی یجای اون ترکیبی که گفتیو درست متوجه نشدم 

ببین الان تو ترکیبن روغن نارگیله با روغن رزماری و روغن نعنا ؟؟

ایا رزماری و نعنا هم روغناشونو ریختی ؟یا عصاره ای چیزیه 

چون یادمه اصلشو گفتی اسنشیال ؟چی چی یال ؟یادوم نی😅😅😅

باع...