2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105577 بازدید | 18988 پست
هرروز میتونی بزنی چون یکم بین موها پخش میشه و رنگ زرد میگیره هم صورت هم پوست سر من قبل حموم میزنم یه ...

واب خداااا مرسی جای جوشام خیلی اذیت میکرد میرم تو کارش دبگ😍

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
نمیدونم از چیه میخوام محلول خودمونم بزنم میگم نکنه محلول موهامو تیره کنه😅 رنگ جدیدموهامو خیلی دوس د ...

😂😂😂ن مال من با مخلول خودمون موهام دو رنگ شده همه میگن

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هرکسی نظرش متفاوته من تک تک چیزایی ک خریدمو قلبی دوسدارم و هربار میپوشم احساس خوبی دارم ولی بازم ...

آره منم قبلا خیلی تنوع دوست داشتم بعد نظرم برگشت 

الان نمیدونم دور سینمو چقدر بگیرم که تنگ نشه برام😂😂

آره منم قبلا خیلی تنوع دوست داشتم بعد نظرم برگشت  الان نمیدونم دور سینمو چقدر بگیرم که تنگ ...

جوووون بده مو برات بگیرووووم😆😆

ماسک ساز  یه مخزن داره هم میزنه زیرش جا داره واسه ماسک نقابی مواد بعدش میره اونجا ماسک آغشته م ...

دستگاه گشادی😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سونی تو باید سالن داشته باشی کارای مراقبت پوست انجام بدی بنظر میاد خیلی علاقه داری

اره بعد هممون مشتریش میشیم😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دستگاه گشادی صولتی😍😍

😆

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 فیلی رو میاریم میبوقیمش انتقام میگیریم 

اره هرکسیم یه قسمتیشو عهده بگیره😁

سلام روزبخیر😘

بچا بیایین باهم برا من برنامه خودمراقبتی بچینیم من خیلی پیر و زار ورشکسته و عجوزه و عنچوچک صدم😁

واب خداااا مرسی جای جوشام خیلی اذیت میکرد میرم تو کارش دبگ😍

خواهش میکنم 😘😘 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق