2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105554 بازدید | 18988 پست
ممنیییی😭😭😭مممننننننییییی😭😭😭ممممممننننننیییییییی😭😭😭😭😭مم😭😭نننننننن😭😭😭😭😭ییییییییییی😭 ...

جونم دخملم نازی نازی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
😂😂😂 باااااااااششششششه منم فشارش میدم

از خدا که پنهون نیس منم دلم میخواد فصارش بدم😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام روزبخیر🥰

از خدا که پنهون نیس منم دلم میخواد فصارش بدم😁

😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام روزبخیر🥰

سلام ممنی چطوری صبحت بخیر

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
😂😂😂 نه اونم مهرماهیه خیلی بااحساسه گاهی یه چیزایی میگه ذوق میکنم ینیاااا 😂😂 ابتکار نداری 

منم مهرماهیم اون مردادیه اما من بلد نیستم

چ عالی دوتا مهرماهی تو یه خونه ترکیبشون عاااالیه میدونستی؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
عزیزم ☹

😢

برای یبوست و کم خونیم بود من تصورشم حالمو بد میکنه

آره ولی من میخورم

اوهو چ رمانتیک شدی دو روزه اوری این خاصیت مهریاس ک ی چند روز در ماه خیلی احساساتشون ب اوج میرسه من ا ...

😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نااااا کی بزووووو بازار مردی بزو دتری من نازدارنه صدتا خروار جاهاز دارنه

واسه منم ازینا بخوووووووووووووووووووون 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

امروز

نه به تو فکر کردم

نه حتی

نام تو را آوردم

می‌دانستم هرجا که باشی

خوشحالی

تمام بعد از ظهر را

زیر باران اردیبهشت قدم زدم

و به این فکر کردم

چطور با این دروغ‌ها

برایت شعر بسازم

لامپ و لوستراتونم تکون خورد سونی؟

لوستر این آویزاش یکم داشت تکون میخورد 

شدتش کم بودا من رو تخت بودم حس میکردم 

من اول فکر کردم ضربان قلبم داره تکونم میده دیدم غیر طبیعیه بلند شدم دیدم از ضربان قلبم نیست کلا دارم تکون میخورم😐

لوستر این آویزاش یکم داشت تکون میخورد  شدتش کم بودا من رو تخت بودم حس میکردم  من اول فکر ...

خدا به خیر کنه 

من خیلی میترسم از زلزله