2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105554 بازدید | 18988 پست
آره مال منم تو عکس پیدا نیست من بچه بودم چشام خاکستری بوده الی تغییر رنگ دادم بزرگ شدم الان عسلیه چش ...

پسر دایی منم طوسی بود رووووشن هی تیره تر شد الان ترکیب ابی طوسیه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آهاااان باز سوتی دادم😂

😂😂 خوبه این سوتیت تلفات نداره و جهانی نمیشی

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای جووووووووووونم اوری حااااالا شد قررررربونش برم یعنی حق منو تو بیبی فیسی خوردیا بیا حقتو بخورم😆😆 ...

وای خدای من غشششش 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

مرسی واقعا 😍😍😍🤗🤗🤗😚😚😚😚😄😄😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
پسر دایی منم طوسی بود رووووشن هی تیره تر شد الان ترکیب ابی طوسیه 

مال منم عسلیه الان ی ترکیب سبز و قهوه ای روشن و لینا 

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
مال منم عسلیه الان ی ترکیب سبز و قهوه ای روشن و لینا 

😍😍😍

😂😂 خوبه این سوتیت تلفات نداره و جهانی نمیشی

ولی بودن سوتیایی ک جهانیم شدن😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
وای خدای من غشششش 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 مرسی واقعا 😍😍😍🤗🤗🤗😚😚😚😚😄😄😄

😍😘😍😘😍😘😍

چی شدم؟

عسسسسسسسل😑

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آره جونه من برو منم یاد میگیرم ازت😀من رسما رد دادم امروز بچه ها باید پریود شم درد دارم انگار هوا از ...

درد زایمانته😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰