2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105554 بازدید | 18988 پست
از اون یکی محلولا اونی که خودم گفتم از پیج اینستا برداشتم نه محلول سابقمون  (وی جر خورد تا رمز ...

اوه 🙊

راس میگیااااا

نمیشه دیگه حرفشو زززززد 😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچیااا یه تیکه از پشت سرم شکسته بود مو نداشت اون قسمت مامانم میگه پرررر شده 😍😍😍 خیلی بهم ساخته دی ...

چی ساخته بهت؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چی ساخته بهت؟

ممنی محلول رویش مجدد موی اون پیج اینستا پیج سوگند😁😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

اون قسمت از سرم از 4 5 سالگی مو نداشت یه دایره بود سرم شکسته بود مو نداشتم الان پر شده😁😁😁 مامانم امروز سرمو چک کرد گف پر شده 😁😁

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ممنی محلول رویش مجدد موی اون پیج اینستا پیج سوگند😁😅

اره😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اون قسمت از سرم از 4 5 سالگی مو نداشت یه دایره بود سرم شکسته بود مو نداشتم الان پر شده😁😁😁 مامانم ...

خداروشکر😍

عوق عوق عوق  عوق  عوق عوووق  عوقققق😅😅

یعنی تاپیک هیچوقت انقدر متحدالعوق نشده بود😂

خداروشکر😍

تازشم ممنییییی موهام هی داره روشن میشه انقدر ذوقشونو دارم 😁خداروشکرررر

یعنی تاپیک هیچوقت انقدر متحدالعوق نشده بود😂

😂😂 زی زی همه رو حامله کرد به پست اوری ربط نداره 

اعععی عووووو هوووووو پوووو مووووو ققققققققققققععع😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

بازو تا حالا اینجوری نگفته بود موقع لوس شدنام 😂😂

اصن روم نشد قهر باشم باز😂😂