2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
فدااایت دیدم ک پستات کم شده شاخ بازی درآوردی میخاستی بچه هارو بتیغی کادو بگیری😄

😅😅😅😅 این ینی چیییی فقط اینجا بودم😎😎

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها راستی پارادایس رو کسی تگ کرده؟ من کاربریشو حفظ نیستم

منم یادم نیس کاربریشو عکسم نداشت 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلاااااااااااام اوژگلای من خوووووووبین درچ حالین باخونه جدید چقدرم خونه خلوت وخاااالیه خالی خالی عین ...

سلااام خوبی؟؟ زودی پرش کردیم ولی هنوز خصوصیو افتتاح نکردیم خوشحال میشیم افتخار بدی😂😂😂

فیلی کجاس؟؟؟؟؟انگارشب جمعه سرش شلووووغ بوده الان شل وپله

اومده هست ولی سرش شلوغ بوده گویا😅😂

من اینجام  هه هه  داروم شکستگی ها و کوفتگی های نرونو باند پیچی میکونوم  فکر کن شل ...

فیلیییی کمر و بااسنمو چیکنم ؟؟ اونو دیگه نمیتونم اتو بذارم که 😅😅 من کلا ماهیچه های کمر تا زانوم میگیره