2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
خدا مشکلاتتو رفع کنه ان شاءالله،اخه ناراحت بودم الان گفتم صب دادگاه بودم،قربون خدا برم دیگه نمیکشم

بمیرم واست خدا بزرگه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشجو و مجرد بودیم نصف کلاس متاهل بودن نصف کلاس مجرد بودیم اون موقع من همش ۱۹ سالم بود اون متاهلا گ ...

😂😂😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
واااای😂😂😂

😂😂😂یعنی متاهلا سرپایین از کلاس رفتن بیرون،استادم پوکید ازخنده،،ملا بمب کلاس بودم همس تذمر میدادن چخبره کلاسو گذاشتی سرت،،برنامه هارو شرکت نمیمردم جیم میشدم،،،بعد متاهلی گوشه گیر شدم بی صدا ساکت

عکسمو گذاشتم یهو دیدم همتون نیستین😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
خدا نکنه عزیزم،،دعا کن  قاضیه یبار اینوریه یبار اونوری معلوم نی اصلا طرف کیه

😔😔هرچی خدا خیرته بشه

😔😔هرچی خدا خیرته بشه

ممنونم،ب لطف خدا بر خودم ی زندگی با بچم میسازم دوتایی که توش کلی ارامش باشه هیچ مردی ارامشمونو بهم نزنه،دوتایی زندگیمونو میسازیم،فقط ارامش داشته باشیم دیگه هیوی مهم نیس ،،دنبال یک ساعت ارامشم فقط

خدا نکنه عزیزم،،دعا کن  قاضیه یبار اینوریه یبار اونوری معلوم نی اصلا طرف کیه

انشاالله حل میشه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ممنونم،ب لطف خدا بر خودم ی زندگی با بچم میسازم دوتایی که توش کلی ارامش باشه هیچ مردی ارامشمونو بهم ن ...

ان شاءالله قربونت برم خدا کاراش بی حکمت نیست

خودوم میترکونومت صبر داشته باش 🤣🤣🤣

فیلیسیتی چرا ب نی نی یار نمیگی اسمتو درست کنن بگو تگ نمیشه یه ي برمیدارن ی میزارن یه عدد بگو جلوش بزارن،،اونا میتونن اینکارو بکنن نکردن تو بکنشون😂😂😂

ازون موقع تو فکر من بودیا 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
😂😂😂😂 خدایی بچه ها ب حرف زدنم نگا نکنین  حالم خیلی بده خدایی دعام کنید مشکل بزرگ دارم حل ش ...

دعا میکنیم برات گلم  

بچا من ققنوس و بغل کردم اول😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰