2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
فیلییییی  اسم اون فیلمه که فیلیسیتیه قصه‌های جزیره‌س ؟؟؟؟  دارم قسمت اولشو تو تلوبیون می ...

آره آره خودشه خیلیییی قشنگه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

هر شب ساعت ۱۰ از شبکه تماشا نشون میده

امشب اگه بده میشه قسمت ۳ 😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره آره خودشه خیلیییی قشنگه

بزم ببینم 😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آااااره باووو کاری نداره  تو مثلا بگو کسینوسه فلان چی میشه ؟مو میگووووم جوووون بوقوم توش 😂😂 ...

😂😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
جدی😁😁مرسی برم رو اعتماد بنفسم کار کنم دوستمم میگه تو همیشه خوب بهمون حالی میکردی بیا ریاضی باتو&n ...

ناااا نااااا با وجود من مطططططلقا ضایع که نیست هییییچ‌کللللی هم دانش اموز بزرگسال برات میاد 🤣🤣🤣

باع...
ناااا نااااا با وجود من مطططططلقا ضایع که نیست هییییچ‌کللللی هم دانش اموز بزرگسال برات میاد 🤣🤣🤣

😂😂😂😂 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
فیلیسیتی تورو نتونستم دیشب تگ کنم Zizi1398تورم نتونستم ریپلای کنم الان جوابتو بدم هرکاری کردم نشد ...

ممنون عزیزم❤

تو بیا همون تپ تپ شکلاتتو انجام بده😂😂