2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بابا ادمو جابجا میکنید اب به اب میشوم حاااالوم‌دگر ککککون میشه خوووو😂😂😂

😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
دندون درنیاورده پریود شدی ؟؟؟ببین معلومه اعضای ج ن سیت زود کار افتاده هاااا🤣🤣🤣

😅😅😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بیچچچچاره کرم خودش معجزاتی توشه🤣🤣🤣 الان همین روغن خراطین از چیه ؟🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 روغن خراطین اگه کرمکی نبود که اثرش دائمی بود 

الی وقتایی که درد داری روی روناتوهم گرم کن برای من خیلی دردمو کم میکنه وقتی اتو میکشم روی رونام  ...

باشه الان خیلی بی جونم واقعا 

یکی موخام دومتر قد دست و پنجه قوی 😅 بیاد خوبم کنه نازم کنه

اصلاهم شخص خاصی مدنظرم نیس😂😂

اره اره اصصصصلا  چیزی توش معلوم نبود 💪💪💪💪،😂😂😂

😅😂😂😂

@zizi1398     @هیواقبلی1396    

باع 

سلام به ننه جون و همگی دوستای خوشجل موشجلم

صبح اومدم بعد 5و6روز دیدم تاپیک ترکیده من موندم و یه عالمه اعلان خونده نشده و یه دهن باااااز  این شکلی ک دیگ ب اوری پیام دادم لینک اینجا رو بهم داد

خونه جدید ب همگی مبااااارک فیلی از تو حرکت از خدا برکت اونجا رو گند زدیم ی سریا ک ناخنشون ب گزارش عادت کرده گزارش زدن ببینم اینجا چ کاره ای😉ما میتواااانیم💪

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
باع  سلام به ننه جون و همگی دوستای خوشجل موشجلم  صبح اومدم بعد 5و6روز دیدم تاپیک ترکیده ...

سلاااام

ما میتوانیییم😂😂

کجا بودی دختر؟؟