2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باع خو چرا مونا نمیگی ؟    

استغفرالله 😑📿

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
باع خو چرا مونا نمیگی ؟    

یه نت یک ساعته گرفتم ، از اون یک ساعت شاید ۱۰ دقیقه‌ش کانکت بود 😐

همش قطعه ! دیروزم اینطوری بود !!

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چطور حفظ کنییییم ! خیلیه !!!!

😕😕 دختر جووون میگه حظ کنید حظظظظظظظظظظظ

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
عزززززیزم 😍😍😍 فدایی داری😘😘کاش میشد جای اونا بچه های تاپیک شاگردام بودن دور هم یه مدرسه رو ب هم ...

مو خودوم استادوم 

تنظیم خانواده درس میدم😎😎

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😕😕 دختر جووون میگه حظ کنید حظظظظظظظظظظظ

عع 😐😐😐😐

من گفتم شاید ف رو جا انداخته 😑😑😑😑😑😑

عع 😐😐😐😐 من گفتم شاید ف رو جا انداخته 😑😑😑😑😑😑

😅😂😂 خیلی خوبیییی یعنی عاشق استدلالاتم 

بگیری فشااااارش بدی 😍😘

😅😂😂 خیلی خوبیییی یعنی عاشق استدلالاتم  بگیری فشااااارش بدی 😍😘

😅😅😅😅

😅😅😅😅

اوری دوستم بهم پیشنهاد داده آموزش مجازی راه بندازیم یعنی خودش انجام میده 

از منم خواسته چندتا درس ریاضی اینارو صداگذاری کنم یعنی انقدر من هول میشم که نگو

فایل پاورپوینته من قراره روش صداگذاری کنم و توضیح بدم

میخوام بگم نه😩