2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
آره گفته بودمت پرو شده بود خودش خوب شد😂😂

یکی رفتارش عوض میشه و ادم مطمئنه خودش کاری نکرده باید کاملااااا بی تفاوت باشه خودش یا به زبون میاد یا درست میشه دوباره

باریکلا عروس خوب محل ندادی 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😅😅😅والا بخدا سر ع...ن بچه زندگیه داداشرو‌پاشوندن لامصصصبا 

ای خداااا😂😂😂😂😂😂😂تودادگاه میگن سرچی دعوا کردین 😂😂😂😂😂😂لهنتی بترکی

بیا این تایپک طرف میگه ۱۳ سالمه عکس بچه ۸ ساله گذاشته اسیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4359965/مادر-شوهر-بیشعورم

الی کوووومک خانوم معلم میخا خط کش بزنه در قینوم 🏃🏃🏃🏃

😂😂😂 میگه عکس تیپتو بفرس دیوووووووونه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
الی کوووومک خانوم معلم میخا خط کش بزنه در قینوم 🏃🏃🏃🏃

تا نزدم عسکتو ببینم بیرون چ تیپی ک همه میگفتن ی وقت تار موهات بیرون نباشه وگرن از نمره امتحانت 3نمره کم میکنم😂😂😂😂عووووق یاد این حرفا میفتم تو مدرسه بودیم ی عالمه عقده ای بودن عووووق ازین حرفا میزدن

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
یکی رفتارش عوض میشه و ادم مطمئنه خودش کاری نکرده باید کاملااااا بی تفاوت باشه خودش یا به زبون میاد ی ...

آره خودش خوب شد حتی بهتر از قبل😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بگو فعلا بمال تا بگم بسه 😂😂😂😂

😂😂😂😂جمال بمال

خدا لعنتشون نکنه😑

میدونی اون ریزش موی من که دوسال پیش کچلم کرد براچی بود ؟از استرس یه دعوای بین داداش و زنداداشم 

خواب و‌خوراکم رفته بود 

اونوقت اینا چه دلی دارن که اینجوری اتیش بپا میکنن😒😒😒

باع...
میدونی اون ریزش موی من که دوسال پیش کچلم کرد براچی بود ؟از استرس یه دعوای بین داداش و زنداداشم  ...

وای کاش تو خواهر شوهر من بودی فیلی خوووووش لحال عروستون و خووووش بحالتره مادرشوهرت با این عروسشون

😂😂😂😂

😅😅

وای کاش تو خواهر شوهر من بودی فیلی خوووووش لحال عروستون و خووووش بحالتره مادرشوهرت با این عروسشون

من خواهر شوهر خوبه خداروشکر ولی کلا باهم کاری نداریم دوس داشتم همش تو کوون هم باشیم😂😂😂

اخه خواهر ندارم