2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
حققش بید 😉😉😉

البته فکر نکنم براش مهم باشه😂😂

یه بار تو جمع از یکی از پسرا تو جرات حقیقت پرسید آخرین باری که خود.ار.ض کردی کی بوده جلوی دوست پسرش😑

اونم عصبانی شد گذاشت رفت دختره هم عین خیالش نبود 😳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووووه مااااای کامپیوترررررر😱😱😱😱😱

پسره هم ازاین بچه مثبتاس😂

اون اولا که برای آشنایی بچه های کلاس جمع شده بودیم نمی دونست دخترا هستن خواست بره پیش دوستاش اومد دید دخترا هستن قاطی کرده بووود از خجالت سرشو بالا نمیورد😂

بعد یه بار با ویتامین دعوا کرده بودم بهم گفته بود که محل نده خودش درست میشه ببین محمد گذاشت رفت من اصلا دنبالش نرفتم🥴🥴🥴  

پسره هم ازاین بچه مثبتاس😂 اون اولا که برای آشنایی بچه های کلاس جمع شده بودیم نمی دونست دخترا هستن ...

😅😅😅 الان پسره از مثبتی در اومده؟؟

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
فیلیسیتی یجا تگت میکنم عکستو میاره با اسمتو میزنم ارسال میکنم بعد میلینم ی فیلیسیتی دیگه میفته ی کار ...

فیلی گمنام فعالیت میکنه😅😅 

تگ دونِش خرابه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😂😂😂😂😂اونموقع باید هرچی میزاریم چروک مورک باشه پس بیاین از یائسگی بحرفیم😂😂😂

نهههه ععععامو ما هممون تا پایان عممممر در تینیجری گیر میکنیم البته اوری در خردسالی 😅😅😅😅

باع...