2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105533 بازدید | 18988 پست
من بدون خانواده نمیتونم 😬

من برعکس ینی تنهایی چناااان خودمو تحویل میگیرم که نگووو

کلا مدلم استقلال طلبه بازوام فقط بخاطر عقایدش جذبش شدم بعدم عشق و عاشقی و فلان

وگرنه کلا قصد ازدواج نداشتم همش حس میکردم جلو استقلالمو میگیره ولی خداروشکر بازو حسمو تقویت میکنه تشویقم میکنه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
منم دارم

از چیه ؟ 

من خونده بودم از سنِ 

ولی حالا که تو هم میگی داری ، پس از سن نمیشه !

من گفتم شاید واسه خاطرِ کهولتِ سنمه 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من برعکس ینی تنهایی چناااان خودمو تحویل میگیرم که نگووو کلا مدلم استقلال طلبه بازوام فقط بخاطر عقای ...

خب خوبه 

شما دقیقا مثالِ در و تخته‌این 😅😅😅

خوشبخت باشید 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
این ناخون غیر شکسته اینم شکسته🥺

فقققط ناخن گیر باید سرشو گرد مثل اون یکیا کنی من ناخنم بشکنه یدونش اگه خیلییی باشه همشو میگیرم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ماشااااااالله ینی قشششنگ مشخصه جنسِ ضخیمی داره‌هاااا 😍😍😍 واقعا نمیشه جویدش 😄😄😄 چه قدم بدددد ...

قربونت لطف داری❤❤

منم ناخونم همین جوری میذارم بلند میشه بهش نمیرسم نامرتبه البته دست راستم این دست چپمه قشنگ تره😅😅

یه بار گفتی انقدر بلند دوست نداری😁😁

من یه بار هر لاک میزدم لایه لایه فکر کن این اندازه ناخن روش لاک ضخیم همه فکر میکردن مصنوعیه هی میگفتم باو ناخون خودمه قبول نمیکردن🤣🤣🤣 

ولی خب گهگاهی میشکنه ها این خوبه بعضی وقتا از گوشت میشکنه

بابام همش میگه این چنگکارو کوتاه کن اه اه میگم مردم کلی پول میدن میکارن من طبیعی دارم میگی کوتاه کن😒😒

یکی از دخترعموهامم حتی عروسیش ناخون خودش بود ولی خواهراش ناخوناشون خوب نیست هی به من میگن خوش به حالت😅😅

تو دانشگاه یه دوست داشتم ناخونای منو دید  گفت اه اه کوتاه کن چه خبره انقدر یه حوری حس کردم بقیه چندششون میشه رفتم کوتاه کردم بعد یه مدت با این که ناخوناش نازک و کج و کولس اومد تو جمع گفت وووییی ناخونام بلند شده دیدم خودش بلند کرده البته به من نمیرسه 😒😒  فهمیدم از حسودی اون جوری گفته  اوایل دانشگاه خودش کاشته بودا خودش ریمو کرد ناخونای خودشم سوزوند😐🤣

الان واسه منو ببین . بعضی موقع که دستمو میکشم روشون ، پستی بلندیش روی ناخونام خیلی مشخص میشه ولی بعض ...

من چربشون میکنم خوب میشه البته ناخن پام اینجوریه دستم نوچ

از چیه ؟  من خونده بودم از سنِ  ولی حالا که تو هم میگی داری ، پس از سن نمیشه ! من گفتم ...

کهولتتو قربون بیبی فیس جانن😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ووی ماشالا چه دست بیلیه😁 ببین اینارو با قیچی خیاطیم میتونی بگیری😁

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آخه گفتی قیچی کوچیک🤣🤣🤣

یه بار معلم دبیرستانم دید گفت این دسته بیلا چیه پس فرق من و تو چیه(زن و دختر منظورش بود)🙄 انقدر ناراحت شدم

الان واسه منو ببین . بعضی موقع که دستمو میکشم روشون ، پستی بلندیش روی ناخونام خیلی مشخص میشه ولی بعض ...

آره منم دارم 

طبیعی نیست یعنی؟🤔

من ناخون شست پام پستی بلندی افقی داره😂😂😂😂

قربونت لطف داری❤❤ منم ناخونم همین جوری میذارم بلند میشه بهش نمیرسم نامرتبه البته دست راستم این دست ...

آره من بلند دوست ندارم برای خودم 

ولی دوست دارم وقتی ناخنِ بلند یه سریا رو میبینم 

لاک جیگری بزنی خیییلی شیک میشه 😍😍

واه واه واه چه حسود ! 

ولی سونی یه چیزی 

ببین من همیشه نظرم اینه یه سری چیزا هست که حد وسطش خیلی شیک میشه 😀

مثلا موی تا زیر خط سوتین خییییلی شیک تر از موی تا روی باسنه 

یا پوشیدن کفش ۳ سانتی خییییلی شیک‌تر از پوشیدن کفش ۱۰ سانتیه 

البته نظرمه هاااا

و به نظرم ناخونات یه کوچولووووو کوتاه تر شه خیییییییلی شیک‌تر میشه 

حد وسطِ همین که هست 😍😍😍

فقققط ناخن گیر باید سرشو گرد مثل اون یکیا کنی من ناخنم بشکنه یدونش اگه خیلییی باشه همشو میگیرم 

آره تیزیاش اذیت میکنه واسه همین ناخون گیر و سوهان میخوام ولی انگار آب شده پیدا نمیکنم🤦‍♀️

من اگه از ته بشکنه بقیه رو از ته نمیگیرم یکم کوتاه میکنم اصلا بدون ناخون انگار فلجم عادت کردم 🥺

من چربشون میکنم خوب میشه البته ناخن پام اینجوریه دستم نوچ

من همیشه‌ی خدا دستم چربه 

اصلا بدون کرم نمیتونم زندگی کنم 😅

پس به نظرم شبا روشون روغن نارگیل بزنم 😀

یعنی چی؟ خطایی که رو خود ناخون برجستس؟

آره