2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105533 بازدید | 18988 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناخونام ضخیمه قیچی جواب نمیده 😂 لثه هامو جر میده 🤣🤣🤣

برمنم  همیشه تو مدرسه ابتدایی که بودیم مسئول بهداشت تو صف میومدناخونامونو نگا کنه همه میجوییدن میکندن تنها من نمیتونستم😂😂😂همیشه اسممو مینوشتن

برمنم    همیشه تو مدرسه ابتدایی که بودیم مسئول بهداشت تو صف میومدناخونامونو نگا کنه همه می ...

من از راهنمایی بلند میکردم یه بار رفتم تو دستشویی با ناخنگیر بگیرم که اسممو ننویسن یه دستمو گرفتم دیدم همه رفتن کسی نگاه نمیکنه از ناراحتی عرررر میزدمااا 🤣🤣🤣

منم دوچرخه جین و شومیز بیرون برم یا کلا هر تیپی  بعد مثلا هی لازم نباشه عروسی بگیریم عقدبگیری ...

من بدون خانواده نمیتونم 😬

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فقط برای صورتشو نخر اکثرا جوش میاره  منم پوست بدنم خشک میشه خیلی احتیاج به لوسیون دارم

نه نمیخرم 

من به صورتم معمولا اقاقیا میزنم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خیلی منم تعریفشو شنیدم  من مرطوب کننده و لپسیون بدنم کیو وی هست  اره میشه زد منتها مصرفت ...

ببین کرم پمپیاش خیییلی رقیقه . و به نظرم خیلی مناسبِ لوسیونه 

خیلی خوشبو میشه 😍

سلااااااااام رهای عزیزم قربونت برم مهربونم خدا فرشته ات رو حفظ کنه باور میکنی هیچ وقت خاله ات از ذهن ...

آرزو تو نمیدونی رها و لیانا وقتی گفتم نی‌نی داری چه ققققدر خوشحال شدن که ! گریه‌شون گرفته بود از خوشحالی 

من نمیدونستم نمیدونن

تازه لیانا میگفت آرزوی بی‌معرفت چرا یه خبر به ما نداد ؟؟ 

کلا ذوق کردن

ان‌شاءالله دنیا بیاد عکسشو ببینیم 😍😍😍

راستی سر اسمش به توافق رسیدی با مامانت ؟؟؟

ناخونم یه جور شکسته شبیه شمشیر ذلفقار شده ناخون گیر پیدا نمیکنم 😐

😅😅😅😅😅

چه قدم کلافه کننده‌س 😬😬😬😬