همین مغزیجاتو با خرما بخور یا حلوایی کن همه رو باهم تفت بده.
اون کاچی هم زیره و بادیان و رازینه و یکم فلفل و دارچین و هل سبز همه رو پودر کن با روغن محلی وپودر گردو تفت بده بعد نبات و یه لیوان اب هم بهش اضافه کن جوش که امد باهاش نون ریز کن بخور واسه صبحانه.
یه کاچی دبکه هم با ارد برنج و ارد کندم و مغزیجات و روغن محلی تفت میدی بعد هل و دارچین و زعفران میزنی با یه لیوان اب که اخرش غلیظ میشه مث سوپ همینجوری میخوری نون لازم نداره.
جوجه محلی هم که ابگوشت میکنیم خبلی خوبه.
خوراک تو ربطی به زردی بچه نداره اون گرمی هس که بچه با شیر تو دونه میزنه که میتونی روزی یه مقدار عرق کاستی و خاکشیر بخوری خنک بشه طبع شیرت ولی واسه زردی اصلا تاثیر نداره