2777
2789
وای انقدتوخواب حس خوبی دارم وقتی پسرم بغلمه همشم یه بچه است که همون شکل هردفعه توروخدادعاکن برام

ببین عزیزم دکترا یه چیزی میگن ولی مهم خودت و خدا هستین باید از خدا بخوای قدرت و سرنوشت دست اونه من یه دوست دارم دوقلو حامله بود دکتر بهش گفته بود چون تو مجردی قلیون زیاد کشیدی پروتیین اس بدنت اومده پایین خونت غلیظه بچه‌ها ممکنه زنده نمونن حتی تو نه ماهگی اینم داشت خودشو میکشت بهش گفتم از خدا بخواه اونه که تعیین میکنه بمونن یا نه خودتو بسپار دست خدا الان بچه‌هاش کلاس پنجمن بخدا فقط از خود خدا کمک بگیر انشالله خدا حاجتت رو میده و از مادر و مادرشوهرت بخواه زیاد دعات کنن😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا منودکترخیلی ناامیدکرده ولی خیلی دوست دارم این ماه باردارباشم ممکنه حامله باشم یعنی معجزه بشه

نکا عزیز نذر کن باردار شدی پسر شد میزاری علی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
بخدانذرکردم بزارم محمدعلی پسرمیشع

توکل بخدا من خیلی امید دارم نمیدونم ی حسی میگه شما حتما مادر میشی

توکل بخدا من خیلی امید دارم نمیدونم ی حسی میگه شما حتما مادر میشی

واقعاممنونم عزیزم خداهرچی میخوای بحق فاطمه زهرابهت بده برام دعاکن این ماه خیلی نذرودعا نماز....کردم که دست خالی برنگردم

💔
واقعاممنونم عزیزم خداهرچی میخوای بحق فاطمه زهرابهت بده برام دعاکن این ماه خیلی نذرودعا نماز....کردم ...

حتما عزیزم برات دعا میکنم دم افطار و سحر وقت اذان 

ببخشید گلم شما تعبیر خواب بلدین؟

تا یه حدودی بله تا حالا هم خیلی تعبیرام درست بوده بعضی وقتا خواب مرگ بعضیا رو میبینم طرف تا یه هفته نشده کله پا میشه حتی بعضی وقتا مثلا تو خواب یه کسی رو با یه لباس میبینم بعد فرداش طرف رو واقعا با همون لباس تو بیداری میبینم عزیزدلم

تا یه حدودی بله تا حالا هم خیلی تعبیرام درست بوده بعضی وقتا خواب مرگ بعضیا رو میبینم طرف تا یه هفته ...

درخواست دوستی میدم گلم میشه بیاین شخصی من دوتا خواب دیدم برات بگم ببینین میتونین کمکم کنین