2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490791 بازدید | 6289 پست
ساراجون ما دعوت نامه فرستادیم ...قانوش این بود که باید توی حسابت پول باشه و تا یه مدتی هم نمیتونی از اون پول برداشت کنی خلاصه ما توی دعوت نامه نوشتیم که با ضمانت خودش میاد ..یعنی مادرم توی سفارت رسید بانکیش را می برد که توی حسابش پول هست ...اگرم حساب بانکی ندارن میتونن سند ببرن ... بچه ها یه سوال : این باغچه های اطراف شهرهارو چه جوری میشه اجاره کرد ؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساحل تا جایی که من شنیدم از شهرداری کرایه میکنن قیمتهاش زیاد نیست ولی نگهداریش باید منظم و درست باشه یعنی یه ذره درختا هرس نشن و به باغ نرسی تندی نامه میدن و ازت میگیرن
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
نه عشق سبز.. با وکیل صحبت کن.. شاکی وکیلش ایرانیه؟ نمیشه که.. اگر پرونده مخدومه بود براتون نامه میامد از دادگاه. حتما برو پیش وکیل.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بچه ها شنیدید طبق قانون جدید تمام کسانی که قصد خروج از کشور رو داشته باشن باید 75 هزار تومان خروجی بدن؟ حتی کسانی که مقیم خارج از ایران هستند!! واقعا همه جوره راه دزدی رو بلدند!!!!
yesterday you said tomorrow....just do it
سلام دوستان یه سوال دارم.... توی بار دستی که داخل هواپیما میبریم میشه شکلات باشه ؟ میترسم شکلاتهایی که خریدم تو چمدون خرد بشه میخوام تو ساک دستیم ببرم تو هواپیما به نظرتون ایراد نمیگیرن؟ از فرودگاه فرانکفورت با پرواز ایران ایر میرم... یادمه چند سال قبل یه دونه کرم تو ساکم بود اون رو اجازه ندادند ببرم داخل.... میخوام ببینم برای خوراکی هم اینطور سخت میگیرن؟ منظورم ایران ایر نیست بلکه اون مرحله ایه که تو خود فرودگاه فرانکفورت چک میشه (بعد از چک این)
سلام بچه ها ملودی شکلات تخته ای باشه گیر نمیدن ولی کرمو چرا... کلا کرم و شامپو و ... از یک حد معینی بیشتر نمیتونی بذاری توی کیف دستیت. توی سایت فرودگاهها بری قسمت ساک دستی نوشته.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
واقعا برای اونهایی هم که خارج از کشورن خروجی میگیرین؟؟؟ ای بابا!!! برای ویزای ایران برای آرین باید 60 یورو میدادیم.... کلا قیمتاشون نجومیه.. برای پاس هم کلی پول دادم من. یاد م نیست درست چقدر بود.
بچه ها یه سوال از اونهایی که بچه مدرسه ای دارن اول اینکه شول رانتسه چی پیشنهاد میدین که سبکتر باشه و توی دست یه پسرک شیطون هم دووم بیاره؟ اسکات خوبه؟ دوم اینکه کلاس های دینی مدارسو میدونم که انتخابیه و میشه هم شرکت نکرد. ولی آخه اگر همه بچه ها شرکت کنن بچه احساس بدی بهش دست نمیده؟ من دلم نمیخواد آرین شرکت کنه راستش. از اون طرف مدیرشون گفت که دینی اونجوری نیست و فقط با ادیان مختلف آشنا میشن.. من یادم رفت بپرسم کتاب خاصی دارن یا نه... چون توی لیست کتابهایی که بهمون دادن کتاب دینی توش نیست. شماها تجربه ای دارین؟ چجوریه دینیشون؟ اگر مثل ما باشه اصلااااااااااا نمیخوام بره. البته همسرم هم میگه اصلا نمیخواد بره.. ولی اگر بچه ها همه برن و آرین فقط بیرون بمونه بچم گناه داره... نمیدونم... حالا اگر تجربه ای دارین ممنون میشم با منم درمیون بذارین.
مرسی پارمیدا جان... رفتم چند تا فروم آلمانی رو خوندم دیدم انگار به شکلات تخته ای گیر نمیدن.... کرم و اینا رو میذارم تو چمدون...خوب شد شکلاتها رو دستم بگیرم خیالم راحت تره...فقط میترسیدم نذارن شکلات ببرم تو هواپیما....
واقعا سفرهای زیارتی نصف خروجی میدن؟؟؟؟ چه مسخره! چه فرقی داره مثلا؟؟ دینا جان نمیدونم. اتفاقا منم دارم فکر میکنم برم یه اسم وسط برای خودم بذارم که اینقدر تو نامه ها بران ننویسن جناب اقای .... :))