2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
سلام به همه دوستان
فردا صبح میرم زاتون

امیتیس جان فردا صبح میرم
زهره جان
نمیدونم گفتم احتمالا چون پکم گرونتره بخوام پک ارزونتر انتخاب کنم شاید قبول نکنن
نمیدونم کسی نبوده
که پکش گرون بوده باشه و رفته باشه عوض کرده باشه یه پک ارزونتر برداشته باشه؟
خدا کنه بشه
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

salam khubin bachehaaa man khaharee mamane sagharam .man emrooz ozve in site shodam man tamame nazaratetoono khoondam mersi ke vaght gozashtin va neveshtin vali inja chandta nokte hast ke yekish ine ke hamsareman unja ye pesar dare badish ine ke dar morede inke kar dare 98% motmaenam gheyre in 3 hafte ke marize va be ghole khodesh mariz zade hamsaram be man gofte ke baraye inke ejaze nadashte be iran biad daran aziatesh mikonan va man nemidoonam gharare ta key azizat beshe valy beharhal be gofteye khodesh karash dar marhaleye payanie va faghat montazere javabe az beghole khodesh edareye kharejihaye unja hamsare man tamame khanevadash az tarafe madar va pedar unja hastan va khodesh bozorgshodeye unjast va hata nemitoone farsi khoob harf bezane va 20 sal ham unja maliat dade pas gaman nemikonam ke beshe be in rahati bahash harkari ke bekhan bokonan nazare shoma chie ?mamnoon misham ke rahnamaiim konin
النا جان
اگه فارسی مینوشتین بهتر بود .
در مورد سوال دومی که گفتی
بهتره از خود دانشگاهت اقدام کن واسه پذیرش بگیری برای المان اونموقع تو المان ادامه بدین بعد از اون هم وقتی درستون تموم شد اگه کار پیدا کردین میدونین موندگار بشین . ولا غیر از این باید برگردین .

در مورد سوال اولی
برای چی اجازه نداشته بیاد از چه نظر دارن اذیتش میکنن ؟؟ مگه اینکه هنوز طلاق کامل صورت نگرفته باشه و زنش ممنوع الخروج کرده باشه و .....
ولی عزیزم با این حال به نظرم همش بهانست .
خیلی باید هواستونو جمع کنینن .

امیدوارم بقیه بچه ها بیان کمک کنن .
.
roksana
salam roksana jan man type farsim khub nist bayad mano bebakhshin
hamsaram vaghti ke bache bood ba pedaro madaresh kharej shod ba panahandegie ejtemaii hameye azaye khanevade passe almani gereftan gheire hamsaram chon be gofteye khodesh iran barash mohem nabood va doost nadasht biad iran ba passe iranish umad ke poshte un neveshte bood be har keshvari mitooni safar koni gheyre iran man vaghti raftam sefarat behem goftan hagh nadasht biad be hamsaram ye( duldung) nemidoonam dorost neveshtam ya na dadan be modate 6 mah alan ham ye modatie un tamoom shode va montazere javab hasti vali be dalile maliati ke ishun ghablan dadan va pesari ke daran va khanevadeii ke unja daran va inke bozorg shodeye unjan ....ina hame dalile ine ke daran aziatesh mikonan
نمیدونم والا النا جون . این دیگه چه جور همسری میدونه باشه که اینقدر ازتون دوره ولی هیچ تلاشی برای رسیدن بهت یا اوردن شما رو به اینجا نمیکنه فقط دائم در حال ناله زدنه که نمیدونم و نمیدونم هستش به قول خودتون که اینجوری گفتین من بودم نمیدونستم اینقدر راحت اعتماد کنم یکمی سختگیری میکردم .
ولی یکمی با چشم باز بیشتر فکر کن و تصمیم بگیر .

اینشالا که هر چی به صلاحتونه همون بشه .
.
مرسی آمیتیس جان و زهره جان که وقت گداشتین و بهم ایمیل زدین
از راهنماییهای خوبتون استفاده میکنیم
حالا که خواهرم عضو نی نی سایت شده و راحتتر میتونه ازتون راهنمایی بخواد
لطفا کمکش کنین
با تو دوباره زن شدم.....