2821
2789
عنوان

کسی بچش شقاق داشته

410 بازدید | 25 پست

توروخدا بچم خیلی تو عذاب چیکارکردین واسه بچتون

دکترش قط لیدوکایین داد و گفت شکمش رو روون کن منم بهش چیزهایی میدم شکمش و کار بندازه و نرمش کنه ولی الان   دسشویی نرمه و راحت میاد ولی چون زخم داره باگریه دردمیکشه دیشب ازبس گریه کردصداش گرفت مشکل من الان یوبوست نیست اون خوب شده زخم مقعدش چیکارکنم کنم زود خوب بشه انبردست واسه زخم مقعدش خوبه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبار یه دکتری میگفت صبحا قبل صبحونه ده دقیقه ای تو آب گرم بشینه  کلا هربار قبل کارکردن شکم تو ...

بخاطردردشقااق میگه؟یایبوست؟من الان مشکلم یوبوست نیست زخمشه ک داره اذیت میکنه

سلام

من یک تجربه ای دارم گفتم شاید به دردتان بخوره. من پارسال دچار زخم روده بودم و به طور وحشتناکی مقعدم زخم میشد و خونریزی میکرد. تنها چیزی که مرهمی برای اون زخم بود روغن تره بود که با دستور یک عطاری تو خونه درست کردم. من طرز تهیه و استفاده ش رو میگم انشاءالله که به دردتان بخوره.

یک کیلو تره را پاک کرده، شسته و بپزید. فقط توی قابلمه بگذارید و درش رو ببندید تا با شعله کم بپزه. وقتی پخت تفاله ها رو دور بریزید و آبش رو بگیرید. بعد یک شیشه کوچک (۶۰ میلی لیتر) روغن زیتون به اون آب اضافه کرده و روی شعله خیلی کم بگذارید تا تمام آب آن تبخیر شود شاید  دو الی ۳ ساعت طول بکشه. حالا روغن تره آماده س.

بعد از هر بار اجابت مزاج، با آبگرم شستشو داده و خشک کنید سپس کمی از روغن را به مقعد بزنید. هم باعث نرم شدن میشه و هم زخم به سرعت خوب میشه. من الان هم هر وقت اذیت میشم میزنم و در عرض نهایتا یک شب تا صبح زخم برطرف میشه.