2777
2789

والا هر مادری فکر می‌کنه بچش انیشتینه 

مقایسه نکن 

دخترم ۲۲ ماهشه ،رنگارو بلده ، حیوونا و وسایل نقلیه رو بلده ،تا ده میشمره ، منم فک میکردم نابغه س ،دوتا بچه همسنش دیدم فهمیدم توهم زدم😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خب خیلی خوبه ک ماشالا بهش بچه اولتونه؟؟؟ 

اره عزیزم ،من از چهارماهگی باهاش خیلیییی بازی میکردم ، مثلا توی شیش ماهگی بازیهای یک سالگی رو میکردم ، همه میگفتن وا نمی‌فهمه الان این بازیو اما مثلا توی هفت ماهگی اون بازی رو یاد می‌گرفت و انجام میداد ، و اینکه کلا در طول روز بلند بلند فکر میکنم ژیعنی هرچیییی تو سرمه رو به زبون میارم و بچم می‌شنوه ولی خب گفتم توی سنش اینجور بچه زیاده و اینا خاص نیست

بچه های الان همه  باهوشن من پسرم امروز دوساله شد کامل حرف میزنه هم فارسی هم انگلیسی کلی شعر بلده البته به انگلیسی اعداد رو از ۱ تا ۵ میشمره رنگ ها حیوانات و صداشون اشکال هندسی لباس ها میوه ها و بعضی از سبزیجات و تمام وسایل خونه رو میشناسه 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
اره عزیزم ،من از چهارماهگی باهاش خیلیییی بازی میکردم ، مثلا توی شیش ماهگی بازیهای یک سالگی رو میکردم ...

خوش بحالت من اصلا بلد نییتم با بچم بازی کنم .همش سرم تو گوشیمه .روزمون تو سکوت میگذره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
والا هر مادری فکر می‌کنه بچش انیشتینه  مقایسه نکن  دخترم ۲۲ ماهشه ،رنگارو بلده ، حیوونا ...

چطوری اینارو بهش یاد میدی..پسر من ۱۵ ماهشه خیلی شیطونه اصلا مجال نمیده باهاش چیزی کار کنم فقط میخواد بدو اینور اونور ..نمیدونم چیکارش کنم 😧😧

من پسرم كلمه ميگه

همه وسايل رو ميشناسه

تا ٣ميشمره

از بچه هايي كه اينجا گفتن عقب تره

خودش هم غذا نميخوره اصلا

٢٢ماه اس

سيب ميبينه ميگه سيب بعدم سريع اپل ميگه

ولي در كل از بچه هاي شما عقب تره

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
من پسرم كلمه ميگه همه وسايل رو ميشناسه تا ٣ميشمره از بچه هايي كه اينجا گفتن عقب تره خودش هم غذا ...

اگه ب گفته تو باشه پسر من از همتون عقبتره که 😕😕

۱۵ ماهشه فقط میگه مامان. بابا .ننه .بده. منم. بزن. نه.دوتا....

کمک میکنه ...مثلا بگم بالشتتو بیار توپتا بیار اینا رو میفهمه و انجام میده

ب نظرتون این کارا کمه 🤔🙁 

دختر من نهایت کارش وسایل خونه رو به خوبی میدونه چیه و کجاست حتی جای جوراب های من و خودش 

اشکال هندسی رو میشناسه 

ی چیزی هم بهش بدی بعد مدتها یادش میمونه ک کجا گذاشتیم 

پسر من كاملا يه بچه ي نرمال

باهوش و ... هم كه الحمدالله نبست😂

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..