2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بابا خیلی ها بده پدر آشغال من رفته تو ۷۰ سالگی انداره خواهرم زن صیغه کرده این سومین زنه طفلک ما ...

بابای منم از اینکارا میکنه ولی ن دراین حد در حد یشب ولی کلی پول میده اونوقت مامان بدبخت من دلش نمیاد بره یه هاشور بزنه ب ابروهاش

به نظرمن که با پسر خاله ت ازدواج کن.باهاشم قبل ازدواج راجب خواسته هات وارزوهات صحبت کن

من ک هرچی میگم اون میگه باشه ولی عاقلانه نیس من تو اهواز چجوری میتونم به بازیگری برسم 

از رویا بیا بیرون ،اگه پسر خالت مورد خوبیه ازدواج کن،حداقل تو خوشبخت بشی مامانت یکم خیالش راحت بشه.

اخه رویامو دوست دارم دوست دارم با کسی ک عاشقشم ازدواج کنم ن کسی ک فقط دوسش دارم بعد این یه ایرادی ک داره اینه ک زیادی ولخرجه ینی پس اندازی نداره خیلی رو پدرومادرش برا زندگی حساب کرده تنها ایرادش همینه ایراده کمیم نیس 

اخه رویامو دوست دارم دوست دارم با کسی ک عاشقشم ازدواج کنم ن کسی ک فقط دوسش دارم بعد این یه ایرادی ک ...

عشق کیلو چند تو رو خدا،هنوز تشنه ،گشنه نموندی عشق از یادت بره

از کجا معلوم کسی که عاشقت بشه ادم خوبی باشه و خوشبختت کنه؟

هیچ آدمی کامل نیست.اگه درآمد داره بذار ولخرج باشه توام لذتشو ببر ،خسیس باشه خوبه؟؟:::

برم اهواز؟؟

اره مگه چیه؟اگر پسر خالت خوبه و میدونیدوست داره یکم واقع بین باش.ببین ایا خواستگار خوب دیگه ای گیرت میاد؟آیا اگرم تو رو بپسنده پدرتو ببینه باز جلو میاد؟

عزیزم هیچ وقت به خاطر عشق و رویاهای جاهلی😊 موقعیت های خوبت رو از دست نده.شاید یه عمر حسرتش بمونه روی دلت

بازیگری خیلی خصوصیات مختلفی میخاد تا پیشرفت کنی،آیا تو اونها رو داری؟ تلاشی براش کردی؟ کلاس رفتی؟ چه کار کردی؟ دیگه تو این سن کی میخای شروع کنی که ایا ده سال دیگه کسی قبولت کنه بری بازی کنی یانه!

عزیزم منم اراکی ام ولی سالها اهواز زندگی کردم چهار سال دانشجو بودم دوسال اول زندگیمم اونجا بودم.همسرم اونجاییه

خصلت اهوازیها خوشی کردن و خرج کردنه. وقتی ازدواج کردی خودت خرج و پول شوهرتو کنترل کن

همسر من قبل عقد فقط یه میلیون داشت که برای شمال رفتن با دوستاش جمع کرده بود🤣که عقد کردیم مجبور شد بده من حلقه بخرم.خدارو شکر بعدش دیگه فقط به فکر زندگی بود

عزیزم منم اراکی ام ولی سالها اهواز زندگی کردم چهار سال دانشجو بودم دوسال اول زندگیمم اونجا بودم.همسر ...

دقیقا بخاطر همین پسرخالم حاضر نیست بیاد تهران میگه تهرانیا زندگی نمیکنن همش سرکارنو این حرفا