2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست
ازش دور میشم دروغ چرا اصلا نمیتوتم یجورایی دوریشو تحمل کنم ولی مجبورم

جابه جایی و تغییر مکان میتونه روحیه ات رو بهتر کنه.از طرفی دوری از خانواده باعث میشه رابطه بهتری با هم داشته باشید وقدر همدیگه رو بهتر بدونید.دوست پسر هم یه چیز گذراست.بهش تکیه نکن

جابه جایی و تغییر مکان میتونه روحیه ات رو بهتر کنه.از طرفی دوری از خانواده باعث میشه رابطه بهتری با ...

نمیدونم من دوسش دارم اونم دوسم داره ولی خب نمیتونم بهش تکیه کنم مثلا تو این شرایط اون کاری نمیتونخ برام بکنه خودمم که باید خودمو نجات بدم وگرنه اون الان خوابه عین خیالشم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جابه جایی و تغییر مکان میتونه روحیه ات رو بهتر کنه.از طرفی دوری از خانواده باعث میشه رابطه بهتری با ...

فعلا تنها راه حل همینه ولی خب ببین بحدی الان خستم که هر یه دقیقش یه عمر میگذره برام نمیدونم این جند ماهو چجوری تحمل کنم😑😑😑

نمیدونم من دوسش دارم اونم دوسم داره ولی خب نمیتونم بهش تکیه کنم مثلا تو این شرایط اون کاری نمیتونخ ب ...

دقیقا.شماالان سنت کمه.بزرگتر بشی معیارات عوض میشن باافراد جدیدتری روبه رو میشی وانتخابهای بهتری برای زندگیت میکنی.پس بشین درست رو بخون.تمرکزت که روی درس باشه کمتر باخانواده هم درگیر میشی.توی کنکور هم نتیجه بهتر میگیری.

چه رشته ای هستی؟ درست چطوره؟

دقیقا.شماالان سنت کمه.بزرگتر بشی معیارات عوض میشن باافراد جدیدتری روبه رو میشی وانتخابهای بهتری برای ...

درسم خیلی خوبه بخاطر شرایط خانوادگی نشد بخونم ینی اصلاااا ارامش ذهنی نداشتم الانم ۲۲ سالمه که بخونم امسال خوندم و تقریبا امادم دارم جمع بندی میکنم  درمورد اونم پسر خیلی خوبیه چند جور امتحانش کردم ادم پایبندیه ولی فعلا مشکلمو حل نمیکنه

خوبه اونم مظلومه همش بالاسرش زور پدرم بود اونم خیلی شکستس

😔 خب من وظیفه ام بود عزیزم بگم موندن بهتر از رفتنه تو این وضعیت اما حق انتخاب داری فقط هر جا هستی خیلی مواظب خودت باش 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
دقیقا.شماالان سنت کمه.بزرگتر بشی معیارات عوض میشن باافراد جدیدتری روبه رو میشی وانتخابهای بهتری برای ...

فقط الان دغدغم اینه که چجوری این چند ماهو بگذرونم خیلی خستم ینی حس میکنم دارم میمیرم در این حد

تا چشم به هم بذاری گذشته.به هدفت فکر کن تا روحیه بگیری.معلومه دختر عاقلی هستی.

ایشالا که همبن گفتی بشه عزیزم اره عاقلم تا حدودی ولی چه فایده 

فقط از خدا میخوام این مدت هوامو داشته باشه یکم ارامش بگیرم خیلی تحت فشارم حتما میزنم یه شهر دیگه چون اینجا نمیشه تا زمانی که ازدواج کنم مجبورم خوابگاه اینا بمونم بهتر از اینجاس ببخشید عزیزم سرتم درد اوردم😑😔

ایشالا که همبن گفتی بشه عزیزم اره عاقلم تا حدودی ولی چه فایده  فقط از خدا میخوام این مدت هوامو ...

خواهش میکنم عزیزم.تلاشت رو بکن که دانشگاه دولتی ورشته خوب قبول بشی که بعدا بخاطر شهریه دانشگاه وخوابگاه محتاج خانواده ات نباشی.درغیر اینصورت مشکلاتت چندبرابر میشه.

ان شالله تاپیک موفقیتت رو بزنی

خواهش میکنم عزیزم.تلاشت رو بکن که دانشگاه دولتی ورشته خوب قبول بشی که بعدا بخاطر شهریه دانشگاه وخواب ...

مرسی عزیزم ممنون واقعل نیاز داشتم یکم دردودل کنم سبک شم 😘😘