2777
2789
عنوان

نفس تنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 33 پست
عزیزم منم چند وقت قبل اینطوری بودم به حدی بد بود ک تو کل روز ۵ تا نفس عمیق نتونستم بکشم ازمایش دادم ...

نه گلم بچه ام کوچیکه روزه نمیگیرم قرص هم نمیخورم....نگفتن علتش چی بودبس؟

تنگی نفس تنها فقط داری؟تبی سرفه خشکی اینا باهم از علایم کروناس.تنگی نفس میتونه مال رفلاکس معده باشه ...

نه عزیزم خداروشکر هیچکدوم رو ندارم...والا چیز خاصی نخوردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره من کلا تو بهار آلرژی دارم عطسه و آبریزش از وقتی شکوفه ها باز شدن دارم یعنی از اونه؟

صد در صد شک نکن نگران نباش استرس الکی خودش باعث سرفه و تنگی نفس کاذب میشه .تا زمانی که تنگی نفس داری فلفل کاکائو قهوه بادمجون غذای پرچرب سرکه اصلا نخور چون بدتر میشی

نه گلم بچه ام کوچیکه روزه نمیگیرم قرص هم نمیخورم....نگفتن علتش چی بودبس؟

وقتی عصبی میشدم اضطرابم بالا میرفت بخاطر اینه

خیلیم شدیده

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

صد در صد شک نکن نگران نباش استرس الکی خودش باعث سرفه و تنگی نفس کاذب میشه .تا زمانی که تنگی نفس داری ...

مرسی عزیزم فلفل زیاد میخورم شاید اون بدتر کرده

مرسی عزیزم فلفل زیاد میخورم شاید اون بدتر کرده

نخور دیگه بعصی ها به بادمجون و گوجه هم حساسیت دارن اسپری الکل و اسپری که حاوی وایتکسه اونم بده کیوی هم نخور برو دمنوش به درست کن بخور اویشن .یا ابگرم و عسل و ابلیمو البته عسلش کم باشه اینا رو بخور خوب میشی 

نخور دیگه بعصی ها به بادمجون و گوجه هم حساسیت دارن اسپری الکل و اسپری که حاوی وایتکسه اونم بده کیوی ...

مرسی عزیزم از راهنمایی هات عالی بود فدات بشم

توروخدا بیاین راهنمایی کنین حال روحیم خیلی داغونه

سلام عزیزم من و شوهرم کرونا گرفتیم و الان چند روزه بهتریم اصلا نگران نباش ، مایعات بخور مدام آبمیوه بخور اصلا نذار گلوت خشک بشه دمنوش پونه و زنجبیل و نبات و دارچین بخور مدام بخور عزیزم اصلا نگران نباش

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون
سلام عزیزم من و شوهرم کرونا گرفتیم و الان چند روزه بهتریم اصلا نگران نباش ، مایعات بخور مدام آبمیوه ...

الان حالتون چطوره عزیزم؟خونه قرنطینه شدین یا بیمارستان رفتین؟توروخدا بگو علایم اولیه اتون چی بود

الان حالتون چطوره عزیزم؟خونه قرنطینه شدین یا بیمارستان رفتین؟توروخدا بگو علایم اولیه اتون چی بود

گلم برادرشوهرم کادر درمانه اون حالش خیلی خراب بود ولی ما خونه قرنطینه شدیم گفتن تا وقتی که تنگی نفس شدید نشده نیاید بیمارستان ، الان فقط یه کم سرفه داریم

بدن درد شدید، تب و لرز و سرفه ، بی‌حالی شدید

شوهرم اصلا جون نداشت روی پاهاش وایسته 

من وصیت نامه مو هم نوشتم اینقدر ترسیده بودم ولی 

دمنوش های گیاهی و مدام سوپ و آب هویج و آبمیوه می‌خوردیم 

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون
2790
2778
2791
2779
2792