2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
پس چطوری شده یا خدا

همسرم بچه میخواست و همیشه ام میگف من بی توجه بودم ب حرفاش واسه همین دل ب خواه استفاده میکرد😐

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
پسر شما هم خیلی شیطونه؟؟دوران بارداری سخت نبود با شیطونیای پسرتون؟زایمانت طبیعی بود یا سز؟؟

اره خیلی شیطونه،قبل کرونا باز خوب بود یحورده میبرش بیرون خسته میپشد میومدیم خونه دیگ مینشست فیلمو کارتونشو نگا میکرد زیاد اذیتم نمیکرد،ولی تو قرنطینهدخیلی اذیتم میکن یخورده سخت شده برام،زایمان اولم طبیعی بود!

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خیلی شیطونه،قبل کرونا باز خوب بود یحورده میبرش بیرون خسته میپشد میومدیم خونه دیگ مینشست فیلمو کا ...

راستش منم زایمان اولم طبیعی بود و خیلی سخت بود وقتی یادم میفته بیخیال بچه دوم میشم

راستش منم زایمان اولم طبیعی بود و خیلی سخت بود وقتی یادم میفته بیخیال بچه دوم میشم

من جاریم دومیرو تازه زایمان کرده میگ زایمان دوم خیلی راحتتر از اولی،توکلت بخدا باشه عزیزم اقدام کن تا دیر نشده دومی رو بیار تک فرزندی اصلا خوب نیس هم برای شما هم برای خود بچه

من جاریم دومیرو تازه زایمان کرده میگ زایمان دوم خیلی راحتتر از اولی،توکلت بخدا باشه عزیزم اقدام کن ت ...

مرسی فدات😍😍😍😍😍.ایشالا شماهم زایمان راحتی داشته باشی.والا این کرونا هم شده معضلی دیگه باید همش استرس رفتن به سونو و دکتر رو داشته باشیم

مرسی فدات😍😍😍😍😍.ایشالا شماهم زایمان راحتی داشته باشی.والا این کرونا هم شده معضلی دیگه باید همش ا ...

ممنون عزیزم،انشالله کرونا هم تایکی دوماه دیگ شرش کنده میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز