2777
2789
عنوان

قاتل خانوادگی، زنش را هم در ملاقات شرعی داخل زندان کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7400 بازدید | 300 پست
اولدوز یادت باشه از اونجایی که زن طبق قانونهای ما ناقص العقله دیگران براش تشخیص میدن که کی چه کاری رو باید انجام بده. در ضمن اگه همچین حرفی رو هم توی زندان بزنه واضحه که اول یه برچسب جن.... بهش میزنن و تو همون زندان خودشون ترتیبشو میدن. زنه هم از ترس آبرو و اینکه اگه شکایت رو جایی ببره قاضیه میگه لابد تو کاری کردی که مردا رو تحریک کردیو تو نجابت و حجابت درست نبوده و یه جرم دیگه بهش اضافه نشه سکوت میکنه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا این چه حرفیه زن ناقص العقله چرا به خودتون برچسب میزنین .زن وقتی شوهرش زندانه میتونه خیلی راحت ازش جدا بشه وقتی میمونه پس دوستش داره .این رابطه هم بین زن و شوهره .خب وقتی زنه بخوا د از شوهرش میخواد که درخواست بده
هرگاه میان مشکلات قرار گرفتید سیل صلوات راه بیاندازید زیرا آن سیل حتما مشکلات را با خود می برد.
زنا همیشه حقشون خورده میشه اگه مردی دو تا زن داشته باشه هیچ اشکالی نداره ولی اگه زنی یه نگاه به نامحرم کنه انگ خیانت رو پیشونیشه
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود
سودا ما به خودمون برچسب نمی زنیم. واقعیت قانون های کشور ما همینه اگه واقع بین باشیم. وقتی تو ارثیه ات نصفه. شهادتت تو دادگاه نصفه . اجازه سفرت دست شوهرته. اجازه عمل جراحی خودت و فرزندت رو نداری. اجازه ترخیص فرزندت رو از بیمارستان نداری...... اینا معنیش چیه؟؟؟
متاسفانه زنا خودشون حقوق خودشون را زیر پا میزارن وقتی یه زن خیلی راحت به خودش اجازه میده زن دوم مردی بشه که زن داره پس خودش داره حقش پایمال میکنه .وقتی زن دستی میده واسه رابطه با مرد متاهل خودش حقش پایمال میکنه .وقتی ما زنا خودمون به حقوق خودمون احترام نمیذاریم .راحت وارد زندگی یکی دیگه میشیم .پس از مرد انتظاری نیست
هرگاه میان مشکلات قرار گرفتید سیل صلوات راه بیاندازید زیرا آن سیل حتما مشکلات را با خود می برد.
دیه رو میدونین چرا نصفه ؟ چون مرد نان آوره یه خونواده مسئولیتش به عهده شه خودش میتونه خرجش رو دربیاره ولی خانوم نه
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
کیانا الان که همه زنا دارن پا به پای شوهرشون کار میکنن درخیلی موارد هم که مرد اصلا کار نمیکنه خوابیده تو خونه زنش خرجشو میده این انصافه عایا طبق وضع جامعه قانون باید تغییر کنه
خیلی از اینا قانون ما نیست از قران اومده و دلایل خودشم داره مثل همین دیه که کیانا جون گفت
سودا چرا از مردا شروع نمیکنی وقتی مردا با وجود داشتن زن دنبال رابطه نامشروعند وقتی مردا تو فکر زن صیغه ای و ... هستن وظیفه زنها چیه
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود
بابا اگه زن و شوهر باهم با خوشی زندگی کنن دیگه حق و حقوق معنا نداره که مهم باهم بونه خوش بودنه از همه مهمتر زندگی کردنه که متاسفانه زندگی جاش رو به میدان جنگ تبدیل کرده و همچین مسائلی عنوان میشه
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
سودا و کیانا 66 خوش به حالتون که میتونین از قانونهای کشورتون راضی باشین و براشون توجیهی بیارین. و خوش به حال ماهایی که قوانین تبعیض آمیز رو می شناسیم و ان شاله که در آینده با همت خودمون کمتر میشه. کما اینکه اوضاع ما خانمها تو همین مملکت از مادربزرگها مون خیلی بهتره. به امید روزهای برابری حقوق ما زنهای ایرانی
سمیه جان بسته به اون شرایط حکم میدن در ثانی ما خانوما بازار کار تو دستمون گرفتیم که آقایون بیکار موندن دیگه اونا فردا باید ازدواج کنن و خرج چن نفر رو بدن ولی ماها با 200 تومن در ماه هم راضی به کار کردنیم در صورتیکه یه مرد با این پول نمیتون یه زندگی رو بچرخونه خانومای شاغلی چون خودم باعث شدیم کانون گرم خونواده ولرم بشه و مردها هم یه کسی رو میخان که همه رو به هم نزدیک کنه مدیر خونه باشه