2777
2789
عنوان

قاتل خانوادگی، زنش را هم در ملاقات شرعی داخل زندان کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7400 بازدید | 300 پست
شهرام جزایری در این نامه و خطاب به رئیس قوه قضاییه آورده است: پس از 12 سال و 3 ماه گرفتاری و زندانی شدن که باعث متلاشی شدن کانون خانواده‌ام شده است و به این ترتیب فرزندانم عرشیا (5 ساله) و آرنیکا (3.5 ساله) را دو بار بیشتر ندیده‌ام و در این میان ایلیا (9 ساله) را هم در مدت یک سال گذشته صدایش را هم نشنیده‌ام و 7 سال است از مرخصی محروم بودم و
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با این ملاقات شرعی مخالفتی ندارم اما نمی فهمم چطور اجازه دادن کسی که برادرش و پسر عموش رو کشته این ملاقات رو داشته باشه معلوم بوده این آدم خطرناکیه
من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم،من گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
http://www.fardanews.com/fa/news/310227/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D9%81%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D9%82%D8%B6%D8%A7
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
رهایی جون اینا واقعیته تلخ یا شیرین باید پذیرفت و واقع بین بود این زمانه زمانه ای نیست که چشم و گوش بسته بودن یه مزیت باشه این یه عیبه که هیچی ندونیم
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود