2777
2789
داداشم فدات شه نگو😍😘

ژاااااان اون فقط فدا بش🙈

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور🤣🤣 چون چراغش زرده و موهام رو طلایی میکنه و خیلی ناز میشم😍😁😂

من موهام خرمایی بازه 

منتها خیلی خیلی زیاد نازکه و پره و پرپشت بخاطر همین در حالت عادی قهوه ایی دیده میشه

اینه دسشویی حیاط مخصوصا صبح تا ظهر دقیقا ی طیف طلایی میده بهش

اینقده ذوق میکنم🤣🤣🤣

تنها جایی هست که خودم از خودم خوشم میاد🤣😂

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
دور از جون حالا ی چیزی گفتم😑😂

میگن تعارف اومد نیامد دار 

الان شد این

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

آهان 

ی بارم ی جا یکی با اسنپ چت و آیفون 11 پرو ازم عکس گرفت بعد دوباره ادیتش کرد 

اونجا ی بار حس کردم قیافم قابل تحمل شده🤣😂

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
فدای تو نشه فدای کی بشه عشقم

اینجور نگو حسادت میکنما 

فقط من

خیلی وقته صفحه اول تبادل نظر نمیدیدم شما رو نگران شدم🤣🤣🤣🤣 (جنبتونو سنجیدم و شوخی کردم) 

اول نباشم بهتره 😉😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عه چرا؟ 

چون فک میکنم بقیه دوس ندارن😢

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چون فک میکنم بقیه دوس ندارن😢

مهم اینه خودت دوست داری

بابا بزن به فاز بیخیالی😐

مهم اینه خودت دوست داری بابا بزن به فاز بیخیالی😐

چشم😍