2777
2789

سلام دوستان

خیلی از بچه ها جدیدا توی بورس سرمایه گذاری کردن و خب سود میکنن 

خیلی از افراد هم میترسن توی بورس سرمایه گذاری کنن

ک مبدا ریزش نکنه

https://t.me/TalarSahm 

این کاناله فایل صوتی گذاشته و توضیح داده ک تا چ زمانی خرید بزنید و چ زمانی دیگه بترسید و...

گوش کنید خیلی کمکتون میکنه

هم ب کسایی ک سرمایه گذاری کردن هم کسایی ک میترسن سرمایه گذاری کنن

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

از اونجاییکه سهام عدالت رو آزاد کردن که مردم دو سه ما دیگه بتونن تو بورس بفروشنش و از اونجاییکه بدیهیست این دولت هیچ وقت کاری به نفع جیب مردم نمیکنه پط حتما ریزش میکنه :))))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خب خلاصش‌ رو همین‌ جا بگو خیر ببینی‌ . تل‌ ندارم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونجاییکه سهام عدالت رو آزاد کردن که مردم دو سه ما دیگه بتونن تو بورس بفروشنش و از اونجاییکه بدیه ...

اره باید خیلی حواسا جمع باشه 

ولی اون فایل صوتی هم نکته های خوبی گفت ک کمک میکنه ب موقع بیایم بیرون

اخه حیفه الان اینقدر سودده هست استفاده نکنیم از ترس اینکه یه وقتی میریزه

خب خلاصش‌ رو همین‌ جا بگو خیر ببینی‌ . تل‌ ندارم 

گفته ک فعلا بخرید ولی وقتی حجم پولی ک توی بورس میره کم شد دیگه بیاین بیرون

تقریبا اینارو گفت

گفته ک فعلا بخرید ولی وقتی حجم پولی ک توی بورس میره کم شد دیگه بیاین بیرون تقریبا اینارو گفت

آها‌ . 

حجم‌ پول یعنی‌ پول هایی که مردم‌ میگذارن‌ دیگه؟؟ 

اون رو که همه دارن‌ همین‌ جوری‌ میگذارند  همه حمله‌ کردن‌ رو بورس

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
راستی اسی ب نظرت پذیره نویسی شرکت کنیم؟؟؟ نظرت چیه؟؟

گلم همین کاناله ک گفتم چنتا سهم هر شب معرفی میکنه میگه بخرید 

درستم‌میگه من تا حالا سود کردم از سهمهایی ک معرفی میکنه

و فایل صوتی هم گزاشته در مورد همین پذیره نویسی توضیح داده با عنوان etf

من كدم امروز فعال شد، 

يه بيست تومني دارم، ميخوام يه مقدار بزارم واسه عرضه اوليه ها، بقيه اش رو سهام بگيرم يا توي صندوق كارگزاري مفيد بزارم؟ هيچي اطلاعات ندارم، شما باشين چه تصميمي ميگيرين؟

من بلد نیستم کلا . اگر سه تومن داشته باشم میتونم وارد بورس شم؟ ب کجا مراجعه کنم؟

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

به نظرت من ذوب ۱۰ میلیون بگیرم یا نه؟ یا کمتر بگیرم؟  راستش میترسم آخه اولین بارمه. بیشتر هم میتونم ولی میترسم 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
گلم همین کاناله ک گفتم چنتا سهم هر شب معرفی میکنه میگه بخرید  درستم‌میگه من تا حالا سود کردم ا ...

من اخه تلگرام ندارم😭😭😭😭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️