2777
2789
عنوان

عقده ای شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 31 پست
اخه روم نمیشه چندبارم غیر مستقیم بهش گفتم که دوس ندارم از کارت مامانم اینا خرج کنم ولی باز نفهمید

اگر روت نمیشه به شوهرت بگی میتونی با پیام از طریق تلگرام  بهش بگی و درآخر پیام بگی که حرفی رو که زدی به روت نیاره  و فقط اون کار رو برات بکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکارش کنم مثلا

الان که بنظرم خیلی بهش فشار نیار چون دختر خونه ای و پدرت هم در مقابلت مسئوله اما بعد ازدواج حساب بانکی داشته باش و ازش بخواه ماهانه برای خرج خودت پول بریزه و به خودت برس

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
عزیزم بهش بگو، بگو برام هر ماه پول بریز شاید چیزی لازمم شه و خواستم بخرم، واقعا گاهی مردا عقلشون نمی ...

بابام هر ماه به کارتم پول میریزه فکر کنم بخاطر اون توقعش رفته بالا عزیزم وگرنه اگه پول نداشتم شاید بهم میداد دارم عذاب میکشم

💋💖💐❤

چیشد🥰😁؟

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
بابام هر ماه به کارتم پول میریزه فکر کنم بخاطر اون توقعش رفته بالا عزیزم وگرنه اگه پول نداشتم شاید ب ...

بنظرم دنبال یک شغل باش اینطوری همش به این فکر نمیکنی تا برات پول بریزه اعتماد به نفست هم بیشتر میشه

بابام هر ماه به کارتم پول میریزه فکر کنم بخاطر اون توقعش رفته بالا عزیزم وگرنه اگه پول نداشتم شاید ب ...

خب قرار نیست که بدونه بابات پول به حسابت میریزه، اون پولا رو پس انداز کن و خرجت رو از همسرت بگیر

نیازاتو بهش بگو بزار بدونه خرج داری 

حتما باهاش حرف بزن

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
بنظرم دنبال یک شغل باش اینطوری همش به این فکر نمیکنی تا برات پول بریزه اعتماد به نفست هم بیشتر میشه

اصلا درست نیس‌ک ی زن بخاطر اینکه شوهرش پول نمیده بره سرکار .شوهرشه.وظیفشع پول بده و نیازاشو برطرف کنه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
اصلا درست نیس‌ک ی زن بخاطر اینکه شوهرش پول نمیده بره سرکار .شوهرشه.وظیفشع پول بده و نیازاشو برطرف کن ...

اره خوب ولی بنظرتون حس بهتری نداره خود ام پول دربیاره اینطوری نمیتونه از طرف شوهر سرکوب مالی بشه اون هم حساب دستش میاد ...

اصلا درست نیس‌ک ی زن بخاطر اینکه شوهرش پول نمیده بره سرکار .شوهرشه.وظیفشع پول بده و نیازاشو برطرف کن ...

هر چی بخوام برام میگیره ها ولی نمیدونم چرا هیچوقت به حسابم پول نمیریزه 

هر چی بخوام برام میگیره ها ولی نمیدونم چرا هیچوقت به حسابم پول نمیریزه 

عزیزم از الان رک بهش بگو.زنشی.چ‌خجالتیه‌فوقش تو پیام بگو و چشاتم ببند.هیچ وقت در مورد مسائلی ک حقته خجالت نکش.وگرنه سوارت میشن

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
اره خوب ولی بنظرتون حس بهتری نداره خود ام پول دربیاره اینطوری نمیتونه از طرف شوهر سرکوب مالی بشه اون ...

ببین عزیزم اگه بره سرکار شوهرش بدتر میکنه میگه خودش ک حقوق داره چرا من بدم.