2777
2789
عنوان

ینی باردارم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 39 پست
سلااام الهی که بارداری باشی و بیای دلمون رو شاد کنی عزیزدلم

مرسی  عزیزم ان شاءالله 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
سلااام الهی که بارداری باشی و بیای دلمون رو شاد کنی عزیزدلم

جواب بتام ۷.۵ بود ازمایشگاه گفت بالای ده باید باشه  

گفت روز شنبه هم بیا از بده شاید بالاتر بره البته یک هفته پیش بتام یک بود الان ک سه روز از پریودیم گذشته ۷.۵ هس تیترش 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شالله که بارداری عزیزم خبرشو بهم بگو

جواب بتام ۷.۵ بود ازمایشگاه گفت بالای ده باید باشه  

گفت روز شنبه هم بیا از بده شاید بالاتر بره البته یک هفته پیش بتام یک بود الان ک سه روز از پریودیم گذشته ۷.۵ هس تیترش،،،ینی هنوز برای ازمایش دومم امیدی داشته باشم 😢😔

جواب بتام ۷.۵ بود ازمایشگاه گفت بالای ده باید باشه   گفت روز شنبه هم بیا از بده شاید بالاتر بر ...

ان شالله عزیزم، هرچی خدا بخواد همون میشه خودتو ناراحت نکن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
جواب بتام ۷.۵ بود ازمایشگاه گفت بالای ده باید باشه   گفت روز شنبه هم بیا از بده شاید بالاتر بر ...

من میگم شاید لقاح دیر بوده باشه..

ان شاءالله ک شنبه میرید و بتاتون رفته بالا و نی نی تو دلتونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
من میگم شاید لقاح دیر بوده باشه.. ان شاءالله ک شنبه میرید و بتاتون رفته بالا و نی نی تو دلتونه

ان شاءالله عزیزم ولی  نوک سینه ها م درد گرفته مث زمان پریودی  کمردرد و دل درد پریودی  هم دارم همش  حس میکنم میخوام پریود بشم روز ۳۴ پریودی  هسم 

ان شاءالله عزیزم ولی  نوک سینه ها م درد گرفته مث زمان پریودی  کمردرد و دل درد پریودی   ...

منم این درد ها رو سر موعد پریودم داشتم..کمرم وحشتناک درد میکرد درد درد داشتم.همش حس میکردم دارم پریود میشم ولی الهی شکر که حالم خوبه..دعام‌کن عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
منم این درد ها رو سر موعد پریودم داشتم..کمرم وحشتناک درد میکرد درد درد داشتم.همش حس میکردم دارم پریو ...

خدا رو شکر ک خوبی  عزیزم برای منم دعا کن زودتر مامان بشم من دیروز پریود شدم متاسفانه 😔😢

خدا رو شکر ک خوبی  عزیزم برای منم دعا کن زودتر مامان بشم من دیروز پریود شدم متاسفانه 😔😢

الهییی لزیزدلم...

میدونم خیلی سخته😥🥺

منم انتظار کشیدم اذیت شدم و غصه خودم 

دعات میکنم بزوووودی دلت شاد بشه عزیزم و لبات همیشه بخنده 

الهییی لزیزدلم... میدونم خیلی سخته😥🥺 منم انتظار کشیدم اذیت شدم و غصه خودم  دعات میکنم بزوو ...

مرسی  عزیزم فدات شم