2777
2789
کلا ما جنوبیها خوبیم دیگههه.    

من عاشق قشمی ها هستم   

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
درسته ...ولی جنوب خیلی با عربستان فرق داره

عربستانو مثال زدم ک متوجه بشید وقتی میگم چند همسری منظورم خیانت نیست دارم از رسم و رسوم صحبت میکنم ک اسمشو خیانت نمیذارن

من شنیدم جنوب بیشتره چند همسری

منظورم همه قسمتای جنوب هم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عربم‌ولی اینی ک‌میکی واقعا ندیدم  ۴تا زن😳😳😳 والا بخدا یه جور فلام حلقه به گوش زن میشن ...

ممنون گلم نمیدوونم عربای جنوب اینجورین یا عربای کشورای دیگه بود ... من خودمم جنوبیم و لرم ولی از عربای جنوب خبر ندارم ولی کلیپ عروسی عربارو زیاد دیدم ک ۳ید۴زن تو یه سب عروسشون بود

من هیچ مشکلی با شناسایی شدن ندارم🥰 از همین تریبونم به آشناهایی که منو تو سایت دیدن سلام میکنم😁✋           نفسم به نفس شوهرم بنده😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم(برای سلامتی عزیزانم)🥰  
تقصیر این تلویزیونه همیشه جنوبیارو سیاه و بدبخت نشون میده  من اهواز و بوشهر و بندرعباس رفتم مر ...

من اهوازیم واس اثبات حرفت بخدا حاضرم عکس بذارم😂😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...
خب همسر دیگه گرفتن اسمش خیانت به زن و زندگی نیست؟ خیانت خیانته چه آشکارا چه پنهان 

خدایااااا

اینو میدونم

میگم اونا رسمشون چند همسریه بعضی جاها

حتی من ی خونواده میشناسم پسرشون تو ی شب دوتا زن گرفت

من میدونم این خیانته ولی خودشون ک اینو نمیگن

خب چند همسری رسمشونه ک اتفاقا مزخرفم هست

خب اینحوری تقسیم میشه جهاز با عروسه ، خرید و طلا و عروسی با داماد اینکه همه چی رو دوش داماد باشه ، ...

من هم خودم هم شوهرم جنوبیم 

زیادی هم سخت نمیگیرن جنوبی ها 

نگاه بع وسع داماد میکنن اگ وضع مالیش خوب بود ک جهاز و عروسی شیک میخوام اگرم نه رعایتش میکنن و در حد وسعش ازش انتظار دارن

من هیچ مشکلی با شناسایی شدن ندارم🥰 از همین تریبونم به آشناهایی که منو تو سایت دیدن سلام میکنم😁✋           نفسم به نفس شوهرم بنده😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم(برای سلامتی عزیزانم)🥰  
بلع میدونم ولی رسم عربا با بقیه جنوبی ها ک لرن فرق داره . عربا تویه ۴زن هم میگیرن ولی لرها ندیدم ای ...

چرا الکی حرف میزنید.

اون مال حداقل ۱۰۰سال پیش بود الان عرب و عیر عرب نداره همشون یدونه زن دارن مگر اینکه مشکلی باشه.چقدررم لر دیدم که چندتا زن داشته باشن.اگه لری خب میدونی .

چند همسری مال روستایی تمام کشور بوده در قدیم الان خیلی معدون کسایی که چندتا زن میگیرن

ممنون گلم نمیدوونم عربای جنوب اینجورین یا عربای کشورای دیگه بود ... من خودمم جنوبیم و لرم ولی از عرب ...

اونا عرب عربستانن 

من با ۲۲سال سن هرچی عروسی رفتم یه عروس بوده هرچی کارتم برامون اوردن اسم یه عروس بوده 

من خودم دورگه عرب و بختیاریم 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...
چرا الکی حرف میزنید. اون مال حداقل ۱۰۰سال پیش بود الان عرب و عیر عرب نداره همشون یدونه زن دارن مگر ...

قصد توهین نداشتم گلم آروم باش

من اهوازیم واس اثبات حرفت بخدا حاضرم عکس بذارم😂😂

گفتم که من خودم کوپ کرده بودم میگفتم اینا چقدر خوشگل و شیک پوشن😉😉 پس چرا تلویزیون اینقدر تصویر بدی نشون میده از جنوب 🥴🥴

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
بچه ها جنوب ایرانو میگن ما چکار ب عربستان داریم ،،،عربستان بودید شما مطمئنید یا فقط شنیدید؟ اونجا رو ...

عربستانو مثال زدم

میگم مث عربستان ک رسم چند همسری دارن بعضی جنوبی ها هم رسم تاکید میکنم رسم چند همسری دارن

اوکی