دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم عربمولی اینی کمیکی واقعا ندیدم ۴تا زن😳😳😳 والا بخدا یه جور فلام حلقه به گوش زن میشن ...
ممنون گلم نمیدوونم عربای جنوب اینجورین یا عربای کشورای دیگه بود ... من خودمم جنوبیم و لرم ولی از عربای جنوب خبر ندارم ولی کلیپ عروسی عربارو زیاد دیدم ک ۳ید۴زن تو یه سب عروسشون بود
من هیچ مشکلی با شناسایی شدن ندارم🥰 از همین تریبونم به آشناهایی که منو تو سایت دیدن سلام میکنم😁✋ نفسم به نفس شوهرم بنده😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم(برای سلامتی عزیزانم)🥰
خب اینحوری تقسیم میشه جهاز با عروسه ، خرید و طلا و عروسی با داماد اینکه همه چی رو دوش داماد باشه ، ...
من هم خودم هم شوهرم جنوبیم
زیادی هم سخت نمیگیرن جنوبی ها
نگاه بع وسع داماد میکنن اگ وضع مالیش خوب بود ک جهاز و عروسی شیک میخوام اگرم نه رعایتش میکنن و در حد وسعش ازش انتظار دارن
من هیچ مشکلی با شناسایی شدن ندارم🥰 از همین تریبونم به آشناهایی که منو تو سایت دیدن سلام میکنم😁✋ نفسم به نفس شوهرم بنده😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم(برای سلامتی عزیزانم)🥰
بلع میدونم ولی رسم عربا با بقیه جنوبی ها ک لرن فرق داره . عربا تویه ۴زن هم میگیرن ولی لرها ندیدم ای ...
چرا الکی حرف میزنید.
اون مال حداقل ۱۰۰سال پیش بود الان عرب و عیر عرب نداره همشون یدونه زن دارن مگر اینکه مشکلی باشه.چقدررم لر دیدم که چندتا زن داشته باشن.اگه لری خب میدونی .
چند همسری مال روستایی تمام کشور بوده در قدیم الان خیلی معدون کسایی که چندتا زن میگیرن
چرا الکی حرف میزنید. اون مال حداقل ۱۰۰سال پیش بود الان عرب و عیر عرب نداره همشون یدونه زن دارن مگر ...
قصد توهین نداشتم گلم آروم باش