دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
منم عربمولی اینی کمیکی واقعا ندیدم ۴تا زن😳😳😳 والا بخدا یه جور فلام حلقه به گوش زن میشن ...
ممنون گلم نمیدوونم عربای جنوب اینجورین یا عربای کشورای دیگه بود ... من خودمم جنوبیم و لرم ولی از عربای جنوب خبر ندارم ولی کلیپ عروسی عربارو زیاد دیدم ک ۳ید۴زن تو یه سب عروسشون بود
من هیچ مشکلی با شناسایی شدن ندارم🥰 از همین تریبونم به آشناهایی که منو تو سایت دیدن سلام میکنم😁✋ نفسم به نفس شوهرم بنده😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم(برای سلامتی عزیزانم)🥰
خب اینحوری تقسیم میشه جهاز با عروسه ، خرید و طلا و عروسی با داماد اینکه همه چی رو دوش داماد باشه ، ...
من هم خودم هم شوهرم جنوبیم
زیادی هم سخت نمیگیرن جنوبی ها
نگاه بع وسع داماد میکنن اگ وضع مالیش خوب بود ک جهاز و عروسی شیک میخوام اگرم نه رعایتش میکنن و در حد وسعش ازش انتظار دارن
من هیچ مشکلی با شناسایی شدن ندارم🥰 از همین تریبونم به آشناهایی که منو تو سایت دیدن سلام میکنم😁✋ نفسم به نفس شوهرم بنده😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم(برای سلامتی عزیزانم)🥰
بلع میدونم ولی رسم عربا با بقیه جنوبی ها ک لرن فرق داره . عربا تویه ۴زن هم میگیرن ولی لرها ندیدم ای ...
چرا الکی حرف میزنید.
اون مال حداقل ۱۰۰سال پیش بود الان عرب و عیر عرب نداره همشون یدونه زن دارن مگر اینکه مشکلی باشه.چقدررم لر دیدم که چندتا زن داشته باشن.اگه لری خب میدونی .
چند همسری مال روستایی تمام کشور بوده در قدیم الان خیلی معدون کسایی که چندتا زن میگیرن
چرا الکی حرف میزنید. اون مال حداقل ۱۰۰سال پیش بود الان عرب و عیر عرب نداره همشون یدونه زن دارن مگر ...
قصد توهین نداشتم گلم آروم باش