2777
2789
عنوان

اینقد دوس دارم بدونم جنسیت نی نی م چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 87 پست
اره دقیقا شوهرمم میگه دختر باشه حتا خودمودخترمم میگه دختر مثه تو میترسم بعدها حرف بشنوم خصوصا چون پد ...

سی و چهار سالمه گلم منم پسرم بعد چهار تا دختر اومده و خانوا ه همسرم روش خیلی حساسن مخصوصا پدرشوهرم همشون میگن خدا بهتون پسر بده

یه سوزن نخ بردار بگیر رو نبض دستت شروع میکنه حرکت کردن.اگه عقب جلو شد پسره اگه دایره چرخید دختره... ...

خودم که گرفتم دایره شد

ولی بعدش شوهرم رو هر دو تا دستم گرفت دوتاش هم جلو و عقب شد

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه علایمم با دختر جوره😁

اینا فقط حدسه ولی من شوهرم خیلی پسر دوست داشت گفتن اگه نذر کنی اسمشو بزاری محمد بچه پسر میشه..خداروشکر الان یه محمد معراج دارم

کی واسمون تقدیر و با خودکار مشکی نوشت..🥀🖤
سی و چهار سالمه گلم منم پسرم بعد چهار تا دختر اومده و خانوا ه همسرم روش خیلی حساسن مخصوصا پدرشوهرم ه ...

اره این پدرشوهرااااااا یچیزی هستنا ب من میگه توهم پسر بیاری عاقل میشی ی بار دیگه بگه میگم تو ک سه تا داری پس چرا عاقل نشدی

انومالی ۱۸ هفته اره میتونی با آز ژنتیک ولی حدود ۲ میلیون در میاد

نه ۲ میلیون اشتباست ۲ میلیون واسه کل ازمایش های که بفهمی بچه مشکلی داره یا نه فقط تعیین جتسیت ۳۶۰ تومنه من پرسیدم ازمایشگاه پارسه حالا دوست داری نی نی دختر باشه یا پسر؟

اره این پدرشوهرااااااا یچیزی هستنا ب من میگه توهم پسر بیاری عاقل میشی ی بار دیگه بگه میگم تو ک سه تا ...

هر گای بوی خودشو داره آدم دوست داره از جفتش هم داشته باشه من خودم خواهر ندارم عوضش خدا بهم دو تا فرشته داده بجای خواهر ولز خودم خیلی دوس دارم پسر هم داشته باشه ایشالا شما هم بخواستتون برسین

هر گای بوی خودشو داره آدم دوست داره از جفتش هم داشته باشه من خودم خواهر ندارم عوضش خدا بهم دو تا فرش ...

قربونت برم اره هر دوتاشو داشته باشی بهتره دعا کن زود باردار شم تنبلی دارم فعلا اقدامم  خدا بچهاتو حفظ کنه

کار خاصی کردی؟ تو روز تهمک گذاری اقدام کردی یا رژیم؟

نه رژیمی گرفتم نه کار خاصی کردم تازه دکتر گفت چون تخم دانت ضعیفه بچه ات دختر میشه ولی نشد

کی واسمون تقدیر و با خودکار مشکی نوشت..🥀🖤
قربونت برم اره هر دوتاشو داشته باشی بهتره دعا کن زود باردار شم تنبلی دارم فعلا اقدامم  خدا بچها ...

ایشالا گلم خدا هیچکسو بی نصیب نزاره شما هم بزودی باردار بشی منم دوتا دخترمو یکی هم سقط کردمو با جلوگیری باردار شده بودم اما اینیکی که خودم میخواستم دو سال طول کشید که باردار شدم کلی وقت و هزینه صرف کردم دو بار هم ای یو ای ناموفق داشتم همه چی بخواست خداست ایشالا بهترینها رو برای شما بخواد و گوشه چشمی هم به من داشته باشه با  دعای شما دوستان

نه ۲ میلیون اشتباست ۲ میلیون واسه کل ازمایش های که بفهمی بچه مشکلی داره یا نه فقط تعیین جتسیت ۳۶۰ تو ...

من پسر

شوهرم دختر

هرچی بشه خوبه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده