2777
2789
عنوان

هیچی حال دلمو خوب نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ و نیم

مقایسه پیر آدمو درمیاره،میدونم چی میگی.منم وقتی دیدم دوستام تو دانشگاه سراسری با سکه،نمره میگیرن وحالا دکترا میخونن و با استاد دانشگاه ازدواج میکنن،عصبی میشم.اما فقط اونا برام مهم نیست،تو جاهای دیگه تلاشمو میکنم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
مقایسه پیر آدمو درمیاره،میدونم چی میگی.منم وقتی دیدم دوستام تو دانشگاه سراسری با سکه،نمره میگیرن وحا ...

حسادتم محض اینه که من درسم خیلی بهتر بود حالا اونا موفق شدن

میدونی یکمم حسودم همین بیشتر اذیتم میکنه

همه همینیم😜😁😁😁

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
حسادتم محض اینه که من درسم خیلی بهتر بود حالا اونا موفق شدن

یعنی عین عین عین منی،منم همینو میگم که ما خودمون میخوندیم،اونا سکه میدادن نمره میگرفتن.

چن سالته؟ چی خوندی؟

یعنی عین عین عین منی،منم همینو میگم که ما خودمون میخوندیم،اونا سکه میدادن نمره میگرفتن. چن سالته؟ چ ...

۲۰ ام فوق دیپلم کامپیوتر دارم دیگه نذاشت ادامه بدم 

۲۰ ام فوق دیپلم کامپیوتر دارم دیگه نذاشت ادامه بدم 

منم لیسانس فیزیک،دوتا امتحان مونده بود لیسانسمو بگیرم میگفتن نمیخواد بری،به زور رفتم دادم.کلا خانوادگی سوادشون پایینه.