2777
2789
مرسییی خانومیی منممم خیلی دوس دارم 

خیلی قشنگن مبارکتون باشه این 6 تا شد چند؟ 

من از النگوهامو راضی نیستم خوشگل نیستن یه بار خواستم عوض کنم طلافروش گفت طلا عوض نکن خیلی ضرر میکنی ولی راستش چون دوستشون ندارم دست نمیکنم همه اش اینور اونور افتادن☹️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عاشق طلام یعنی دیوانه اش هستم اما هیچ وقت  روزگار باهام نساخت

آخی عزیزم ایشالا از این به بعد فقط میخری و حالشو میبری، الان که قیمتش خیلی رفته بالا دست و دلم به خریدش نمیره ولی از نگاه کردنشون و بالا و پایین کردن سایت های طلافروشی و مغازه ها سیر نمیشم😅😅

اره چندماه دیگه باز ی مقدار پول دستمون میاد شاید چندتا تیکه دیگه هم فروختم یه زمینی چیزی بخریم البت ...

حتما ملک بخر.که سود توملکه.من اززمین اطلاعی ندارم.ولی دوس دارم یه تیکه زمین بخرم

خیلی قشنگن مبارکتون باشه این 6 تا شد چند؟  من از النگوهامو راضی نیستم خوشگل نیستن یه بار خواست ...

مرسی دوستم ۱۹ شد راس میگن عوض نکن طلا خودش هرچی باشه قشنگه بنداز بابا بیخیال 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
آخی عزیزم ایشالا از این به بعد فقط میخری و حالشو میبری، الان که قیمتش خیلی رفته بالا دست و دلم به خر ...

منم‌همین کارو میکنم تماشای طلاها از پشت ویترین یکی از سرگرمی های من بود ک این کرونای لعنتی اینم ازم گرفت  

حتما ملک بخر.که سود توملکه.من اززمین اطلاعی ندارم.ولی دوس دارم یه تیکه زمین بخرم

من پدرم اینا باغ دارن شوهرمم یه تیکه داره اما دوست دارم تو منطقه ییلاقی زمین داشته باشیم واس اون پولی ک قراره برسه اینجور برنامه ریزی کردم