2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 230 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرچم داری تو سالاری😎💪🏻

اهل نبردی پهلوون مردی شلوار پلنگی😂😂😂😂😂😂😂

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
اوووف خاخر چی چی گنی؟لوچ هکردی امه ره خوب بلد نیستم چون خودم لکم😂

😂😂😂😂 ته گپ تزن هنیش😂😂😂😉😉😉

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
دقیقااااا  البته خوب همه جاهست اماتهران کم هست خیلی کمممممم  من ازش بیزارم  پرازدر ...

کجای تهرانی

امروز رفتم بیرون یه پسر بچه هه به زور میگفت:برام خوراکی بخر

منم گفتم:پول ندارم

دوباره اصرار میکرد 

و ادامه میداد

منم عصبی شدم و بلند گفتم:از یکی دیگه بگیر

من پول ندارم

بعد بهم گفت:پس بمیر

نگین سبز آذربایجان( مشگین شهر)

جانوا قوربان

اتفاقا الان می خواستم بپرسم چرا ترکا نیستن

من دوستای اردبیلی زیاد دارم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

دلوم میخادا برم بالوی یِی کوه بلندی از تَ دلومو اَعماق وجودوم جار بزنم دوست میدارم آما حوصلم نی😣😃😎

دیگه خودتون حدس بزنید کوجوییم😃😎

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
اهل نبردی پهلوون مردی شلوار پلنگی😂😂😂😂😂😂😂

دارم میگوشم همی الان‌😂😂😂

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
منم همدانیم لهجه خاصی نداریمان..ولی عاشق مازندرانیام...

لطف داریییی بعد کرونا بیا شمال😂😂