2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 230 پست
مشهد بچه محله امام رضایم💜🌷

عشقین😘❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لر یاسوج 

خوشبختم عزیزم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
اره خاخر ،بد نیمه ممنون  ساری درمه ته کجه دری😁

شیرگاه عزیززززززز😂

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
من یه دوست رشتی دارم خودمم مازنیم تی بلا می سر😂

پرچم بالااااا مازنیا بیاااان بیشتر

کف کف قوی قوی✌🏻💪🏻👏🏻#نقی #پایتخت

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
البته قالتاق هم زیاد دارن تو هم احساس میکنی اینجا همه میخوان حق هم و بخورن؟

دقیقااااا 

البته خوب همه جاهست اماتهران کم هست خیلی کمممممم 

من ازش بیزارم 

پرازدروغ دودره بازی 

همین امروز ازمحل کارمیومدم مرده گفت بروجلوگفتم جاندارم باسرعت زدبه ایینه ماشین وترکید کلی ناجوربارم کرد

میرم شهرستان سفرتازه معنی ارامش وحس میکنم

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  
رچم بالااااا مازنیا بیاااان بیشتر کف کف قوی قوی✌🏻💪🏻👏🏻#نقی #پایتخت

هوووووووووو مازنیا عشقن عشق

مشهد بچه محله امام رضایم💜🌷

سلام مارو هم به آقا برسون 

بگو بهش آقا یادته ازت چی خواستم

نی نی تو دلم بیام پابوست

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی