2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 230 پست
ینی به زور یه شباهتی پیدا کنم 😂😂😂😂

نگفتیم بزور ماهم گفتیم شبیه همن😁😁😁

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂 البته اینم بگم رفتاراشون رقاص بودن شوخ بودنشونم کپی همه😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

رفتار شاید .ولی ظاهر نه عزیزم .شاید همون رفتارشون شبیه همه فک‌میکنی ظاهرشون هم شبیه .💖

رفتار شاید .ولی ظاهر نه عزیزم .شاید همون رفتارشون شبیه همه فک‌میکنی ظاهرشون هم شبیه .💖

نظرت محترم ولی همه میگن شبیه همن تازه همه تو شهر پسرخالمو میبینن فک میکنن بهتاشه😂😂😂 و اینکه تو عروسی من فامیلای اقام همه فک میکردن بهتاش رو اوردیم تا فهمیدن پسرخالمه بهتاش نیس😂😂😂

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
من گیلک نیستم تالشم

اهان تالش بلد نیستم اصن😂

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
قشنگ هارشیمه شبیه نینه گا .اتی زنا هم مه نظره داشته خاخر

حالی نیه مره

مشکینم پرمسافره همیشه

اره ی جور توریستی شده که خونه ارزونش ک مسکن مهره 300 میلیون شده و همشهریاتم که ماشالله سرمایه دارن همشون میان میخرن از اینجا باعث گرونتر شدن میشه

راهسازی برای ویرانه
شما لطف دارید

❤❤❤❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
اووووه گاد یس بیبی😘😍❤

اسی عکس پسرخالم چجوری پاک میشه☹

اسی عکس پسرخالم چجوری پاک میشه☹

عیب ندارنه بل دوه همینجه😂