2777
2789
عنوان

یه خواهش

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 29 پست
چرا حق طلاق با ما زنا نیست ☹️

چون که از نظر اسلام و دین و حقوق 

زن چون موجود احساسی ممکنه با هر دعوا بخواد جدا بشه 

و این داستانا 

و خب نگاه خریدارانه که مرد داره و زن رو ماله خودش میدونه و میگه چیزی که من خریدم فقط من میتونم‌ پسش بدم !!! 

جالبه حق طلاق هم فقط اسمه همین !!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون که از نظر اسلام و دین و حقوق  زن چون موجود احساسی ممکنه با هر دعوا بخواد جدا بشه  و ...

یعنی اگه حق طلاق داشته باشی نمیتونی جداشی؟! من میخوام مهریممو در ازای حق طلاق بلاعزل ببخشم که خودم بتونم با وکیل انتخابی براش جداشدم بدون حضور شوهرم

در دنیای من، هیچ آشغالی بازیافت نمی شود... 
یعنی اگه حق طلاق داشته باشی نمیتونی جداشی؟! من میخوام مهریممو در ازای حق طلاق بلاعزل ببخشم که خودم ب ...

چرا میشه اما شمایی که توی ضمن عقد ازدواجت این به اصطلاح حق طلاق ذکر نشده 

توجه کن که حتما توی یه دفترخونه اینو ثبتش کنی 

مدت و مادام العمر بذاری 

چون اگر نذاری میتونه اون مرد مثلا بنویسه من ۳ ماه بهش این حق و دادم ۳ ماهم که گذشت

و حتما حتما این وکالت کاااامل و تام باشه 

چرا میشه اما شمایی که توی ضمن عقد ازدواجت این به اصطلاح حق طلاق ذکر نشده  توجه کن که حتما توی ...

میشه بریم همون محضری که عقد کردیم اضافه کنیم به عقدنامه؟!؟ 

اره میشه  توی وکالت نامه جدا هم میتونین بگیرین

مرسی ممنون بابت راهنماییتون، من خیلی از طلاق میترسیدم همیشه ولی به جایی رسیدم که تنها راهیه که میتونم عزت نفسمو حفظ کنم... 

چرا میترسیدی ؟

اینکه یه زندگی تمام شه، حرفایی که از بقیه بشنوی راجب خودت، اینکه چجوری یه آدمی که به عنوان شوهرت انتخاب کردی رو ترک کنی ولی سرنوشتم جوری شد که الان تنها چیزی که خوشحالم میکنه طلاق... 

اینکه یه زندگی تمام شه، حرفایی که از بقیه بشنوی راجب خودت، اینکه چجوری یه آدمی که به عنوان شوهرت انت ...

باهمه حرفات موافقم جز حرفی که میگی از بقیه میشنوی 

ببین مثال ها زیاده اما ایا اون مردم میدونن که برای مثال تو نوی زندگیت چی کشیدی ؟ چی شده که به اینجا رسیدی ؟ 

و یه سوال پیش مشاور رفتین ؟ گاهی مواقع مشاور واقعا کمک میکنه 

باهمه حرفات موافقم جز حرفی که میگی از بقیه میشنوی  ببین مثال ها زیاده اما ایا اون مردم میدونن ...

مشاور نمیاد، اما خودم مشاوره تلفنی گرفتم، فایده نداشت، اگه دوست داشتین تاپیک اولمو بخونین درخواست میدم که بعد نظرتونو با پیام بدین بهم

بخاطرمادرفتنه گرش وخودش که دهن بینه ومحکم نیست. خیلی عاقلی که همون اول متوجه اشتباهت شدی وداری جدام ...

ان‌شاءالله مشکل شما هم به بهترین روش حل شه یا معجزه شه یا راحت جدا شی.