2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یک ادمی مثل خودت ( از نظر رفتاری) سر راهت قرار گرفت خوشحال میشی یا ناراحت؟ ینی جا تو با طر ...

ببخشید که جواب این سوالو من میدم ولی من به شخصه دوست دارم تموم آدمهایی که قراره وارد زندگیم بشن یا هستن مثل خودم باشن.

ببخشید که جواب این سوالو من میدم ولی من به شخصه دوست دارم تموم آدمهایی که قراره وارد زندگیم بشن یا ه ...

ن اتفاقا خوب شد شما هم جواب دادین. فقط من موندم اگه اکثر ادما اینجوری فک میکنن پس اون ادم بدایی ک اون بیرونن کین. چون من خودمم اینجوری در مورد خودم فک میکردم . پس شاید ما ادما خودمون عیب و نقص ها و اشتباهاتمونو نمیبینم. و خیلی وقتا هم ک بخدا میگیم ( چراااا من؟؟) شاید تقاص همون اشتباهاته ک هیچوقت نفهمیدیم.

چقدر عالیییییییییی. خیلی خوبه ک ادم با بقیه جوری رفتار کنه ک اگه روزی با ما هم همونجوری رفتار شد افس ...

دقیقا 

شاید از خیلی چیزها ناراحت بشم ولی همیشه در حال کار کردن رو خودمم

ن اتفاقا خوب شد شما هم جواب دادین. فقط من موندم اگه اکثر ادما اینجوری فک میکنن پس اون ادم بدایی ک او ...

مطمئن باشید اگه اینو از کسی که ذات بدی داره بپرسه جوابی نداره بده مگه اینکه برای ضایع کردن هم شده باشه بگه آره دوست دارم .

من به شخصه هر چی برای خودم دوست داشته باشم برای دیگران هم همونو میخوام.

دقیقا  شاید از خیلی چیزها ناراحت بشم ولی همیشه در حال کار کردن رو خودمم

فوق العادس. حس میکنم دنیا ب همچین ادمایی مثل شما احتیاج داره.

من ک امیدم از خیلیا بریده شده. نمیدونم خدا چجوری دیگه باید بهمون بفهمونه این همه بلا نازل شد هنوز خیلیامون تو لجن افکار و رفتار مون غرقیم. انسانیت ب ته کشیده.

هی خداااااااااااااااا😔 

ی عده ظلم میکنن ی عده زیر بار ظلم له میشن و در نهایت آهشون دامن گیر کل بشر میشه چ ظالم چ مظلوم چ بی طرف🤦‍♀️

ببخشید ک مرتبط ب تاپیکت نیست. ی چیزی تو دلم هست ک واقعا داره اذیت میکنه واسه همین این حرفارو زدم...

فوق العادس. حس میکنم دنیا ب همچین ادمایی مثل شما احتیاج داره. من ک امیدم از خیلیا بریده شده. ن ...

نه عزیزم این چه حرفیه 

اتفاقا خوشحال میشم بگی 

ببین آدمهای اطرافتو ببخش کسانی که همش در حال ظلم کردن هستند ریشه تو کودکیشون داره و اگه بری و گذشتشونو خبر دار بشی دلت خیلییییی براشون میسوزه 

آدمهای عادی نمیتونن ظلم کنن 

من اگه بشینم درباره زندگیم و اتفاق های همش داره برام میفته بگم تا دو روز به حالم زار میزنی 

ولی همش در حال بخشیدنشونم 

چون معتقدم زمین گرده و تمام سرشون میاد 

توام بسپر به خدا و کائنات 

قوی باش دختر خیلی قوی باش